Tuesday, August 5, 2008

Perasanler tuh..Hiks!

Alamak..dah lama tak update Blog..Bz skit..:-)


Hehehhe...korang nak tahu tak ape yg aku duk perasan sangat2 ni?
Haa...ni ha..tadi jenjalan kat blog kengkawan..one of them ade duk edit2 gambor2 depa jadi ala2 celebriti..heheh...

Kak Honey jgn mare ye..org ciluk..ya Ampun...hiks!

Aku tahu..mesti dah ramai orang lain buat posting pasal ni..tapi lantokler..aku pon nak jadi perasan gak...gegegege...

If korang pon nak perasan jadi celebriti..moh ler kite same2 buat KAT SINI....


aku ade buat beberapa gambor kan..tapi dalam banyak2..satu je aku suke..ok..jom tgk satu2...:-)



Alamak..orang tu dah turunkan My Poster.....huhuh...dah expired kot ek...kikikik..

Iklan Baju Jenama ape tu ek?..:-)
Ok...inila gambar yang paaaaling aku suka..hehhe....my peminat tu cute2 bangat..2 ekor kucing...sweet kan...Geram tgk 2 kucing tu....:-)

Ok..tuan punye blog outstation lagi...ke Port Dickson for 3 days (6,7 & 8 Ogos)
Adui..handle seminar.....
baru balik dari Team Building..nak kene pergi PD plak..
Pasal Team Building pon tak sempat lagi nak bercerita kat sini....huhuhu...
takpela..nnti aku dah senang2...aku update ok...:-)


OK..cau cin cau...:-) XoXoXoXoXo....:-) :-)