Tuesday, October 4, 2011

Happy 3rd Anniversary!

Assalamualaikum...


hari ni 4 oktober genap 3 tahun usia perkahwinan kami..Syukur alhamdulillah kekal ke hari ini..moga kekal ke akhir hayat..amin...

hadiah paling indah utk suami tersayang ialah Muhammad Amzar Rafiq & Nur Aishah Raihanah...alhamdulillah, sudah dikurniakan sepasang cahayamata...syukurrrrr...:-)



@ PPUM....4 of us..:-)



p/s: hari ke-14 berpantang..fuh2..perjalanan masih panjang..:-)
p/s/s: auto publish entry

Saturday, October 1, 2011

Hari ke-11 Berpantang & Balik Terengganu

Assalamualaikum semua..

pekabar semua? rindu kat korang..skang ni susah nak berblog or even berFB..huhu..tapi alhamdulillah arini ade peluang nak pot pet kat sini. Arini sabtu..so sure ramai yg tengah sonot2 ngan family kan..tak korje la katerkan..:-)

ok2..arini aku akan bertolak balik ke terengganu. Sambung berpantang kat kg senang skit sbb byk benda senang nak dapat..bidan urut pon murah2 je kat sana..aku dah berurut 3 ari berturut2 kat sini..tapi nnti nak sambung berurut lagi kat terengganu..

Lama tul tak update.. berhabuk dah blog ni. Gambar bb baru banyak suami aku dah update kat FB..so sape2 geng blogger yg ade FB aku sure dah tgk gambar bb terbaru kan..:-)

ok2..nama anak ke-2 kami ditaruk pada hari ke-7 selepas kelahirannya..amek sunat kata mak aku..alhamdulillah, pada hari ke-7 jugakla tanggal pusat..:-) Nama adik Rafiq ialah..Nur Aishah Raihanah..panggil Aishah sajork..

Oh ya, aku terpaksa stay kat spital selama 5 hari sbb aku tumpah darah & aishah kene kuning..next posting, aku cite pasal ni semua..termasuk pengalaman bersalin kali ni ok..syukur dpt bersalin normal & dapat rasa kesakitan yg aku naak sgt2 rasa selama ni..


Jom tengok gambar2 bb yg aku duk snap sepanjang duk spital..


aishah kene kuning..disebabkan aku kene tahan kat HDU 2 hari sbb tumpah darah, Aishah lmbt diberi susu badan..sian...tu kene kuning tuh! frust di situ...


 tantek tak spek sayer?? ehehhehe


abang Rafiq yg sangat teruja dapat adik..alhamdulillah..rafiq tak buli adiknyer..:-)


boring giler duk spital..pas aku dah ok..kene tunggu lagi kat wad sbb aishah kene kuning..5 hari kat spital..merana weh!!


before balik ke rumahku syurgaku...:-)


 


Caaaayang adik!!!



Nur Aishah Raihanah = Cahaya, Hidup Bahagia, Wanita yang Luhur

semoga menjadi anak yg baik seiring namanya...aminnn...



ok semua..jumpa lagi & selamat bekerja...:-)