Wednesday, May 23, 2012

Norma sudah pulang kerahmatullah...

Assalamualaikum..

Pagi td dikejutkan dengan berita pemergiaan arwah norma yg mengidapi barah otak yg penah aku share kt blog tahun lepas...aku tau ni pon dr rakan fb yg arwah telah pegi selamanya pukul 1 pg tadi...

aku xdpt nk bg link posting yg penah aku buat dulu sbb buat posting ni gna hp...tp aku yakin ramai yg dh tahu kisah hidup arwah yg bertarung nyawa...pelbagai jenis rawatan yg tlh dijalankan sehinggala ke rawatan alternatif...tp Allah lebih sygkn arwah...mati itu pasti...

Semoga roh arwah ditempatkn dikalangan org2 beriman n dicucuri rahmat...al-fatihah...

*ati sayu dan hiba bila kenangkan anak arwah, rafiq yg masih kecil..:-(

Monday, May 21, 2012

Makan2 @ The Manhattan Fish Market, The Curve

Assalamualaikum..

lamanye tak update blog..sori my diary..sgt2 lemau nak update.

ni cite basi. dah berminggu2 pegi makan kat sini.tapi takpela utk tidak membuat blog aku berhabuk tahap dewa.....meh sini daku kasi tempek gambar kami..

tapi sori ye..gambar makanan aku tak amek..malas punyer pasal ...



aishah: "ibu sayer makin gemoks..weeeeee"


abam rafiq dengan senyum hover...


okla gambar makanan takde..so gambar ikan kat belakang rafiq tu pon cukupla kan..uhuk! mmg malas tol nak snap...

ok daaaaa

Thursday, May 10, 2012

Ok..adik pulak..:-)

Assalamualaikum..

hehe nampak sgt takde modal nak buat posting. really2 in mood yg sgt2 kelam utk aku menaip..nnti2 dah ok aku kembali aktif berblog cam dulu..InsyaAllah...:-)

ok gambar adik plak arini..eheheh..amek weekend baru2 ni kot..ntah lupe dah..huhu


Wednesday, May 9, 2012

Abam rafiq dah besar..:-)

Assalamualaikum..


sunyi sepi blog aku ni..hmmm makin lemau nak update..takpela aku tempek sekeping gambor mat rafiq yg latest...





love him soo much! 
baby ibu selamanya.....





pic edited using instagram for android...

Wednesday, May 2, 2012

Wordless Wednesday : Oh My Rafiq!

Assalamualaikum..



inilah padahnye bila dah mula takmo duduk dalam carseat!


grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!

sakit tol ati ibu ni..sape nak carseat? aku nak lelong!