Monday, November 5, 2012

Rindu Kami Tak??

Assalamualaikum..

waahh sekian lama tak berupdate..akhirnye...koh koh koh

rindu jugak kat blog cap ayam aku ni sebenornye..tapi nak hapdet via phone sgtla malasss nak taip!

diam tak diam..dh masuk 33 minggu pregnant anak ke-3..weeee..dah dekat sgt dah ni rasanya..manela tau kan kot2 terbesalin awal...tapi harap2 dia tak kuar la on 31 disember plak..haru jadinya...hehehe

ok2..

pekaba semua? harap adela la sudi baca blog aku ni lagi..hahahahaha..ade jugak terima email n sms dr kwn2 blogger bertanya nape dah lama tak update.bukan tamo update tapi pembawakan budak ni kot..sgt2la malasssssss nak update..

then ade terima banyak juga email yg bertanya pasal breastfeeding, pam susu, mana nak servis n baru2 ni bertanya pasal eczema..alhamdulillah dah reply semua email2 tu n harap dapat membantu kwn2 alam maya yang ada masalah even kita tak pernah bersua muka..soo sweet..

skang aku lebih suka berFB n instagram...mudah n cepat nak update xtvt terkini...

pejam celik dah 3 bulan tak update blog...n skang dah november ye..means, dah nak masuk 5 bulan jadi suri rumah berjaya...hahahha...ape2 pon aku hepi dengan life skang..baru2 ni dpt interview tetap..dah lepas 2nd stage..harap2 dapatla keje tetap..amin....:-)

ok2...rafiq dah masuk 3 tahun on july & aishah dah 1 tahun on september...n coming soon adik baby...berdebar juga rasa ati ni nak dpt anak ke-3 even dah ade pengalaman beranak dua...bukan apa..nnti nak kena belajar cara nak handle 3 org anak plak kan..handle anak dua dah kira terer dah ahahahahahah...(la sangaaatttttt)..:-P

ok...rindu kat 2 budak kenit ni tak?? heheheh dah besar n makin byk akal 2 org ni...

aishah dah berjalan tapi takdela terer sgt...10 langkah duduk..merangkak then sambubg jalan balik...takpelah at least dia dah leh jalan dah legaaa rasa..ehehe

ok jom tgk gambar depa yg terkini...:-)


abam rafiq...kt umah ayah cik kat kepong....


aishah si Minnie mouse  eehehehhe....gigi baru ade 7 batang....



2 org budak ni if siang hari mmg tak reti duk diam...sgt2 kuat bekerjaaa......lelah ibu dibuatnya...



aishah gelak mengekek tgk citer katun..mcmla paham sgt..ahahha
abam rafiq plak pakai seluar 2 lapis...dah cam badut plak romannye...



okla semua gambar ni aku amek dari FB...sbb aku suka post kat sinun..kwn2 blogger yg ade dalam list FB aku sure dah tgk..ahahahah...

okla...sampai jumpa lagi....tata..titi tutuuu...


wassalam.