Monday, August 19, 2013

Salam Aidilfitri 2013

Assalamualaikum....

rindunya kat blog sendiri..haha. punyela lama baru update..8 bulan dah rasanya..sebaya umur Rizqi..

thanx pada kwn2 yg masih sudi tinggalkan komen & tak lupa juga yg komen sbb rindu ngan anak2 sy..

tahun ni raya pertama kat perak..then malamnya terus balik ke terengganu...tahun ni family kami tema merah ang ang..hahaha ha amek ko...1st time ni nak raya melaram skit sbb tahun2 sudah bawak perot je kannn....hahahha...meriah uols.. lantak la org ckp kaler merah cam kelll ka..merah kene kejor lembu ka..merah ang2 ka..janji org tengok dari jauh dah nampak kami..hua hua hua...

okla takleh lama2 sbb ni pinjam PC my bro..nak guna hp leh je update tapi mood M yg semedang melanda...

nah...tatapan untuk semua yg rindukan kami..





MERAH tak uollsss???? ahahahhaha...


rafiq, aishah n rizqi beraya ke rumah ayoh de...


8 bulan sudah.....pic candid sbb curi2 makan roti..ehheheheh lucu bangettt si Rizqi ni....


ade yg rindu rafiq tak????? hee...selamat hari raya...maaf zahir batin...:-)