Tuesday, August 5, 2008

Perasanler tuh..Hiks!

Alamak..dah lama tak update Blog..Bz skit..:-)


Hehehhe...korang nak tahu tak ape yg aku duk perasan sangat2 ni?
Haa...ni ha..tadi jenjalan kat blog kengkawan..one of them ade duk edit2 gambor2 depa jadi ala2 celebriti..heheh...

Kak Honey jgn mare ye..org ciluk..ya Ampun...hiks!

Aku tahu..mesti dah ramai orang lain buat posting pasal ni..tapi lantokler..aku pon nak jadi perasan gak...gegegege...

If korang pon nak perasan jadi celebriti..moh ler kite same2 buat KAT SINI....


aku ade buat beberapa gambor kan..tapi dalam banyak2..satu je aku suke..ok..jom tgk satu2...:-)



Alamak..orang tu dah turunkan My Poster.....huhuh...dah expired kot ek...kikikik..

Iklan Baju Jenama ape tu ek?..:-)
Ok...inila gambar yang paaaaling aku suka..hehhe....my peminat tu cute2 bangat..2 ekor kucing...sweet kan...Geram tgk 2 kucing tu....:-)

Ok..tuan punye blog outstation lagi...ke Port Dickson for 3 days (6,7 & 8 Ogos)
Adui..handle seminar.....
baru balik dari Team Building..nak kene pergi PD plak..
Pasal Team Building pon tak sempat lagi nak bercerita kat sini....huhuhu...
takpela..nnti aku dah senang2...aku update ok...:-)


OK..cau cin cau...:-) XoXoXoXoXo....:-) :-)

10 comments:

Y u Z z 9071 said...

yg last sekali tu..cute sgt...

tomei

rose..word verification ni delete la ek..leceh la nak komen..

plzzzztq;)

U.Lee said...

Hi Rose, noticed your callsign at Helena's.
Gosh, you sure have a beautiful blog....love your pictures too.
You stay easy and have a great weekend, Lee.

rose said...

YUZZ

hehehhe...org dah tak ingat setting dia kat mane..n mcm mane nak ilangkan...tak jumpe..hahahha...

UNKEL LEE

hai...thanx 4 visit my blog..n TQ for all the wish..:-)

eedany said...

nak autograph boleh tak?

eedany pun nak buat lah...

:)

Anonymous said...

whoaaaa..suka2...chantekkkkk...bley la berangan sorang2 jadik model. hehhehe... cemana nk buat arrr?

Helena said...

i like..... i like...

nak buatkan utk my kids la.... sure they all suka.... hehe

btw, you look so sweet dahling..... hehe

dah sihat??

TauruzMama said...

tomey nyer gegambar itew..kiter nak gak laa..

Ezra Redza™ said...

selamat berpuasa and menyambut bulan ramadhan yg mulia..!

Aleeya said...

salam ramadhan 1429h

bwk2 le menghapdet ekk..hikssss:))

Honeylemon said...

wah dah jd model la...
kiutnyer.... :)