Tuesday, September 23, 2008

Selamat Hari Raya...Maaf Zahir & Batin....

SALAM SEMUA....

Dah lama aku tak update blog..

Sebenornya..aku sikit bz n takde mood nak berblog..hehehe..

Kerja formatting Modul pon dah bertimpa2 datangnya..

Then ngan preparation for My Big Day lagi..

InsyaAllah..aku akan rajin update lepas kawen kot..hahahah..


Ramai jugak kawan2 aku tanya..nape dah lama tak update blog?


OOO..korang tak komen kat sini..tapi jadi silent reader ye...:-)



Aku akan cuti panjang skit..nak kata panjang sgt pon takdela sgt..heheh.. minggu ke-2 lepas raya baru masuk kerja..

Okla..di Kesempatan ni..aku nak ucapkan



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..


MAAF ZAHIR & BATIN..


Semoga segala amal ibadat yg kita buat sepanjang ramadhan diberkatiNya & semoga kita semua masih berkesempatan untuk bertemu Ramadhan yang akan datang...Amin...

Aku jugak nak jemput kepada semua..datang ke majlis Perkahwinan aku..

4 Oktober 2008, Di Kuala Terengganu..

InsyaAllah..


even aku tak bagi kad..tapi sapa2 yg rajin baca blog ni...jemputla datang ye...:-)




With My Incey Aku Betul..

Doakan kami berdua selamat semuanya ya...Amin....:-)

ALAMAK...BETUL KE AKU NAK KAWEN NI?? ARRGHHH..TAKUTNYE....HUHUHUHUHU.....kui kui kui....

okla..tata...jumpe lagi...salam...:-)

4 comments:

Aleeya said...

Rose,

selamat ari raya..ooo bizi ehhh, patot lama tak hapdet, selamat pengantin baru gak, dah dpt dah kad tawen..semoga semuanya bejalan lancar!

rose said...

ALEEYA

TQVM..selamat ari raya gak..
lagi beberapa ari je ni ek..
menghitung hari ni..hahahahha

Malim said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin

eedany said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Rose dan bakal suami.

Kalau ada tersilap kata, terkasar bahasa...harap dimaafkan yer...

Selamat menjadi raja sehari rose... Nanti update gambar ok. Semoga semua persiapan majlis berjalan dengan lancar...

:)