Friday, April 3, 2009

Tambah Satu Usiaku..

Salam Jumaat...

Hari ni 03.04.2009 genap umur aku 29 tahun. Cam tak caya je. Tapi takpe..still angka depan dia 2..hahaha..muda lagi muda lagi..cewaah..nak sedapkan ati.

Pada usia 29 tahun aku akan bakal timang anak sendiri. InsyaAllah jika diizinkan Allah.. semoga semuanya selamat..

Semoga 2009 ni membawa 1000 kerahmatan & keberkatan dalam hidup aku serta suami tercinta & baby yg bakal kuar ni..

aku cilok dari blog hubby..kikikik..gigih dia buat ni..sooo sweet..
(gambar ni amek masa kat Langkawi, dalam cabel car)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

My Baby

Kandungan aku dah masuk minggu ke-23. Pergerakan baby makin terasa. Menendang2 bukan main lagi. Dah nak masuk 6 bulan dah. Hehe..
Malam td 1st ime aku dapat lihat pergerakan baby dari luar perut aku..Time dia menendang, leh tgk kulit perot pon sama2 bergerak..ahahha...sooo sweet....satu lagi pengalaman indah..:-)
Hubby tak sempat nak tgk 1st movement dia yg leh lihat ni dari luar sbb ngah mandi..kesian..pastu sebuk duk tanye.."Baby tak tendang2 lagi ke?" Hehhehe..nak tgk..sian lak..takpe..banyak masa lagi...:-)

Semalam aku puasa ganti..dah nak masuk petang time nak berbuka tu..makin kuat dia menendang. Lapar agaknya kan..heheh..1st time aku
berpuasa masa ngah pregnant ni Isnin lepas..lepas ni aku akan gigih ganti puasa on Isnin & Khamis..heheh...Ada lagi 6 hari..Sabor..sabor...:-)



***Malam ni aku nak balik Terengganu..yahoo..dah hampir 3 bulan tak balik..rindu gila kat Mak, Kampung halaman...then lebih2 lagi Nasi Dagang, Nasi Kerabu, Keropok Lekor..pergghh..cair air liur...:-)


04:40 PM ...Update


Ade kiriman utk aku from hubby..bunga n Kek..love u...kitak suka...:-)


Chocolate Indulgence...my Feveret...:-)

Bunga...soo sweet...thanx yang..:-)

Mak Buyung yg tak sabar nak potong itu kek..kikiikk..

A bear..soo sweet....u Love me??
ok...I love u too....:-)


Actually...setiap tahun ada kejutan demi kejutan setiap ari lahir aku...tapi yang ini lain skit sbb aku dah bergelar isteri...

Untuk suami ku yang tersayang...thanx for being there...:-)

13 comments:

aD said...

hepi birthday mek rose, semoga panjang umur, murah rezeki, sihat & bahagia selalu.. ohh lagi satu, semoga dapat baby comel yang soleh /solehah :)

rose said...

thanx aD..
u2..semoga dapat baby yg comel2 & sihat2 sokmo..:-)

CatlinaFly said...

happy belated besday!

nak jwb soklan rose tu ari..kat blog sy tuh.sy tak pam susu mase first & 2nd day kat wad..sebab tak dok susu..huhuhu..

Y u Z z 9071 said...

happey belated besday wah bestnya..romantis laaa..hubby

kek pun sodap...meh la sepotong rose...

take care ye...

Dee said...

happy birthday rose!! nti rose akn tgk pergerakan yg lg awesome..n mcm menakutkan gaklah..tp enjoy the moment tau!!

Kujie said...

hepi bufday rose..walau terlewat kak jie doakan moga ditetapkan iman,sihat tubuh badan, kesenangan harta benda juga kesejahteraan dunia akhirat.

moga kandungan sihat....


p/s..maaf kak jie baru ada mood nak keluar berjalan2 ke blog kawan2...kejutan minggu lepas..

rose said...

CATLINA
thanx..
ya ka? ooo..ingatkn doktor tak bagi pam..hehhe..mcm2 dugaan kan datang..tp skang mesti e-ein dah sihat kan..sonok dia dapat susu ibu dia..:-)

YUZZ
thanx..hubby yuzz pon romantis juga kan..dia sayang kita sbb tu dia sanggup buat seme ni kan kan kan...:-)

DEE
thanx kak dee..tula..kita pernah tgk kakak2 yg pernah pegnent..tgk baby yg dah masuk 7 bulan..leh tgk punggung dia bergerak..siku dia..hehe..mesti sweet kan..n menggerunkan..kikikik.

KUJIE
thanx kak jie..
semoga doa2 kak jie tu termakbul..amin...

so, skang dah okla ni mood nya ye?
moga lepas ni takde kejutan2 yg leh wat kak jie sampai takde mood nak berblog udahler kan...:-)

Big Mamma Bukhari said...

salam ziarah..
kak t dtg bt kunjungan balas.. hehe.. tq ye sudi singgah di blog kak t..
bestlah.. date bday kita sama!! i like!!
happy belated bday to u then... semoga hidup sentiasa diberkati.. jaga kandungan baik2 tau!!
nanti kak t add link u..
tqvm..

ADA said...

Salam Akak,

haaa...jumpe balik pun blog akak...kite baru teringat name blog abang akak tu..hehe..nie mesti tak ingat kan sape kite nie..

Eyh..besday akak kan...hepi belated bezday to you...and selamat semuanya...tak sabar jugak nak tengok baby lahir...

rose said...

MAMA BUKHARI
hai kak T..thanx jugak singgah blog kita..
a'a..besday sama..heheh..
bes kan..bkn senang nak jumpe org yg sama besday tau..:-)
thanx..doakan kita n baby sihat2 sokmo...

ADA
salam ada..akak dah delete ur link sbb akak klik tgk dah tak wujud..
mestila ingat..ni ada yg buat praktikal kat spital kubang kerian kan?

thanx for da wish..:-)

eedany said...

Happy Belated Birthday rose...
Semoga sihat2 selalu dan dimurahkan rezeki.

Semoga baby sihat dalam pewut... :)

rose said...

thanx Dang

amin...:-)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇