Friday, March 25, 2016

Assalamualaikum......Rinduuuuu

Assalamualaikum...

ada yg masih ingat kami tak ni??? hahaha...ya Allah...lamanya tak update..setahun 2 kali update je..last update November 2014..tahun 2015 takde langsung...Kah kah kah



Amzar Rafiq, Aishah Raihanah & Aqsa Rizqi

ni pic latest deme...cuti skolah last week...balik terengganu & singgah kuantan jap urusan kerja abah...


Ramai kenalan bloggers ada dalam list FB...so keep in touch kat sana je...cumanya tetap tak sama berblog & berFB...blog lebih banyak benda kita nak bercerita kan..:-)


rasa nak aktif balik berblog,...inshaAllah nnti akan ade update lagi...
till then....

10 comments:

Nurhidayu said...

Salam mek rose..update la...boleh sama2 aktifkan kembali

Ena said...

Assalamualaikum Rose,
tu la rindu sangat kan.. lamanya rose x update
ena x la aktif sgt tp kekadang update la jugak
sbb sayang tgk blog x berusik..
rindu kan zaman2 aktif dulu2..
jom update byk2 rose..
aktifkan semula dunia maya kita ni..

ummi_ziz said...

Salam Rose....rindunya...keep us updated k! Samalah kita pon rasa nak aktif blogging sbb mmgtak samablogging dgn fb or ig kan. hehehe tak puasgitu..:D Dah besar dah ank2Rose..nmpk comel n keletah. ;)

Take care!

Salina@IbuAqil said...

Assalamualaikum mek..
Nasib kita selalu je follow dkt fb kn?!
Tp betul apa mek ckp..
FB x sama mcm dlm blog..
Blog ni penulisan dia penuh datang dr jiwa..
Fb ringkas2 saja..
Inapun rindu sgt nak aktif mcm dlu..
Ramai jgk kawan2 lama kita yg dah x berapa aktif berblog..
Ada komitmen lain ler tu kn..
Yg dh delete or private blog pn ada jgk..
Hurmmmmmm!

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

ADEEYA said...

haiii. lama tak ber blogging. hee

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LYAfrina said...

rinduuu jugak!

nurbijen said...

Dah besar adik2 rafiq... Bila nak buat come back ni rose? Rindu...

ADEEYA said...

Bila nak update ni? Rindu Mek Rose.