Wednesday, February 18, 2009

Alahai...

Salam semua..


lamanya aku tak update blog..lebih sebulan dah..mood nak berblog makin kurang skang..kdg2 ilang terus..huhuh..
tapi biasala kan..mood ni berubah2..:-)
bukan apa..tiap kali tgk pc je kepala aku mula pening..nak buat kerja pon takde mood..tapi kerja2 yg perlukan date line..aku usaha gakla buat kan..kang kene marah ngah bossss...hiks!

Baby lam perot aku skang dah masuk 4 bulan..mabuk ting tong2 pon dah makin kurang..cuma time tgk PC tu still pening..pening manjang..adui..
bila dah makin lama pegnent & mcm2 dah aku alami dalam 4 bulan nih..barula aku rasa ape yg mak aku rasa dulu masa pegnentkan aku..bayangkanla..mak aku pegnentkan kami 8 bradik..pergghhh...aku yg baru sorang pegnent ni pon dah rasa cam2 dugaan..ape lagi dia kan...huhuhu...

okla..before aku muntah kat depan PC nih..inila gambor aku yg latest..last 2 weeks kami pergi langkawi..baru sempat nak honeymoon sbb cuti tahun lepas abis langsung for kenduri kawen aku..so, dah masuk tahun baru ni cuti dah jadi banyak balik...hehehe..

tengok tu..mak buyung..hehe..dah masuk 4 bulan dah..mcm tak percaya je..:-)]


Ini gambar kami masa kat Kota Mahsuri..aku pasti sapa2 yang ke sana mesti tak lepas peluang nak dapatkan piring nih..hehhe..buat kenang-kenangan..:-)



okla..bye for now..jumpa lagi..

doakan kita n baby kita sihat2 sokmo ye..tata..:-)

13 comments:

Badrul Hisham said...

wahh!!skang bergambar asyik pegang perut je :p
insyAllah sihat la baby tu nnt...asyik dibelai dek mak dia je ..hehe!!

ija said...

amboi...dah jadi mak buyung ker..tahniah. rasanya belum terlambatkan kita ucap tahniah. aper2 pun kita harap awak sentiasa ceria moga anak yg akan dilahirkan nanti ceria macam mak dia jugak. jaga diri baik2.

rose said...

BAD
hahahha..tu tatau nape..tangan tu automatik je nak pegang perot if amek gambor..kikikikk...

amin..semoga dia sokmo2 ye...:-)

IJA
hai ija..ija johor ke ni? dahla ur profile baru wujud..

ape2 pon..thanx a lot..doakan kami ye..:-)

marrang nung! said...

boleh ke kalu pragnent naik flight?

rose said...

MARANG

boleh..if kita yakin..org2 yg dah berpengalaman cakap..if boleh biarlah dah masuk 4 bulan..baru dalam keadaan sikit selamat..

yg tak dibenarkan naik flight..org pegnent 7 bulan ke atas..tapi ade gak org yg berani naik even dah 8 bulan..semua bergantung pada masing2..if apa2 jd..tanggung sendiri la..heheh..

Dee said...

lamanyer ros x apdet ye...dn naik sawang blog ni..hehehe..emm..dh pregnant baru gi honeymoon? okeylah tu..ada gak dari xde..lg loving2..hehehe..take care tau..

rose said...

hai kak..
tula..sbb pening mabuk n mcm2..skang dah ok skit..:-)

bes gak ek honeymoon dah ade baby..kikikik..tapi kesian hubby..penat layan kerenah sy..yela...kdg2 pening..kdg2 ok..ehehehhe

ija said...

yer la...ija mana lagi mbr serumah masa kat mlk dulu..bila dijangka b'salin?

rose said...

IJA

yuhuu...lame tak dengar kabo. mane tau blog org nih? heheh..ape2 pon..keep in touch kat sini pon ok kan..

jangka bersalin akhir july..then kene berpantang dalam bulan puasa..huhuhu..dugaan..dugaan..:-)

ija said...

xper2..tu baru dugaan kecik jer..hihihi..aper2 pun good luck la..suka la baca blog ina. best.. menarik.. penuh dgn real experience :)

rose said...

IJA

thanx..nnti singgah2 la lagi ye..:-)

sori tak dapat join gathering kat cherating..kita skang dah kawen..aktiviti dah terbatas skit..huhuh...

selamat berseronok2..:-)

Y u Z z 9071 said...

wah...sempat honeymoon tuu..

semoga baby dan mak baby sihat tau

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇