Monday, September 14, 2009

I'm Back..:-)

Salam semua..

Ari ni 1st day aku kerja..Rindu gila kat anak...Haihhh...camnola ye nak tinggal ari2..
Ari ni jugak 1st day Rafiq stay ngan pengasuh dia..Rasa berdebar cam nak tinggal anak berbulan2 je..yela..mane tak nya..mcm2 dalam kepala ni duk pikir..org ni betul2 ke leh jaga anak aku? cukup ke makan dia bagi? bersih ke dia jaga? Hahhaha..kelakor la plak..adakah aku sorang je ke or ramai lagi org cam aku ni..sepanjang ari duk pikir benda2 tu...

Okla..nnti2la anta posting panjang skit..pengalaman aku bersalin? ermm..nak cite tak ek? tgkla camne..agagaga..yg pasti..takkan dapat dilupakan seumur hidup..1st time ler katekan..ye dak?

Ni la hero aku n hubby...Muhammad Amzar Rafiq...Thanx to MamaAerisha sbb buatkan gambor2 kat bawah ni jd camni upe dia..

nnti2 update lagi..ok..jap lagi nak balik dah..tak sabar nak amek Rafiq..nak gomol2 dia..alahai..rindu gila kat dia..

ni latest pic..rasa nak geget2 je pipi dia....

ok kawan2 ibu...jumpe lagi...tata...:-)

4 comments:

CatlinaFly said...

salam..lame sy tak jenguk sini..comey nye baby dia..:) nanti dtg umah amik kad tau..& (nak promosi nih) kalau teringin nak wat photobook wat baby, singgah la sini ye
http://kedaigambarkami.blogspot.com

MeL said...

yuhuu! slm rose, comelnye bb rafiq..da 2bln da. nnti load la pic baby byk2. comelnye, geram! ;)

Dee said...

cutenya...tahniah rose..

rose said...

CAT
ok..nnti kita amek..tq..
wow..mcm bes je..photobook for rafiq..insyaallah..nnti kita singgah..

MEL
salam mel..tula..da 2bln..cepat sgt rasa..rasa cam semalam bersalin..heheh..

KAK DEE
geram kan tgk..
thanx akak..:-)