Monday, November 5, 2012

Rindu Kami Tak??

Assalamualaikum..

waahh sekian lama tak berupdate..akhirnye...koh koh koh

rindu jugak kat blog cap ayam aku ni sebenornye..tapi nak hapdet via phone sgtla malasss nak taip!

diam tak diam..dh masuk 33 minggu pregnant anak ke-3..weeee..dah dekat sgt dah ni rasanya..manela tau kan kot2 terbesalin awal...tapi harap2 dia tak kuar la on 31 disember plak..haru jadinya...hehehe

ok2..

pekaba semua? harap adela la sudi baca blog aku ni lagi..hahahahaha..ade jugak terima email n sms dr kwn2 blogger bertanya nape dah lama tak update.bukan tamo update tapi pembawakan budak ni kot..sgt2la malasssssss nak update..

then ade terima banyak juga email yg bertanya pasal breastfeeding, pam susu, mana nak servis n baru2 ni bertanya pasal eczema..alhamdulillah dah reply semua email2 tu n harap dapat membantu kwn2 alam maya yang ada masalah even kita tak pernah bersua muka..soo sweet..

skang aku lebih suka berFB n instagram...mudah n cepat nak update xtvt terkini...

pejam celik dah 3 bulan tak update blog...n skang dah november ye..means, dah nak masuk 5 bulan jadi suri rumah berjaya...hahahha...ape2 pon aku hepi dengan life skang..baru2 ni dpt interview tetap..dah lepas 2nd stage..harap2 dapatla keje tetap..amin....:-)

ok2...rafiq dah masuk 3 tahun on july & aishah dah 1 tahun on september...n coming soon adik baby...berdebar juga rasa ati ni nak dpt anak ke-3 even dah ade pengalaman beranak dua...bukan apa..nnti nak kena belajar cara nak handle 3 org anak plak kan..handle anak dua dah kira terer dah ahahahahahah...(la sangaaatttttt)..:-P

ok...rindu kat 2 budak kenit ni tak?? heheheh dah besar n makin byk akal 2 org ni...

aishah dah berjalan tapi takdela terer sgt...10 langkah duduk..merangkak then sambubg jalan balik...takpelah at least dia dah leh jalan dah legaaa rasa..ehehe

ok jom tgk gambar depa yg terkini...:-)


abam rafiq...kt umah ayah cik kat kepong....


aishah si Minnie mouse  eehehehhe....gigi baru ade 7 batang....



2 org budak ni if siang hari mmg tak reti duk diam...sgt2 kuat bekerjaaa......lelah ibu dibuatnya...



aishah gelak mengekek tgk citer katun..mcmla paham sgt..ahahha
abam rafiq plak pakai seluar 2 lapis...dah cam badut plak romannye...



okla semua gambar ni aku amek dari FB...sbb aku suka post kat sinun..kwn2 blogger yg ade dalam list FB aku sure dah tgk..ahahahah...

okla...sampai jumpa lagi....tata..titi tutuuu...


wassalam.

23 comments:

umialya said...

Rafiq, Aisyah.. rindu kamu berdua, pic ibunya mana?

Suliana said...

rindu nk baca potpet rose :-)

pizet said...

lama sungguh x update..x patot, x patot

aeinio said...

yerlorrr rindu banget..!! take care... dah dekat nak bersalin dah..

Ena said...

salam..

owh.. memg rindu sama kamu rose..
rose ngan omelan comel2 ituwww.. dan sudah semesti pada abam rafiq dan aisyah yg comel...

Nad @ MamaZN said...

Yeay, update jugak akhirnya! =)
Take care ye...dh 33 weeks dh rupenye..kejap je

mamalieyna said...

rinduuuuuuuuuuuuu.. mana tak rindu.. eina ni jenis mls bukak FB, taktau nape..sesekali je bukak..hee~

apapun terubat rindu..sama 2 budak comel ni, alaa jeles la sama kamu rose, dah ada anak dara.. haish ni terasa nak ikut jejak ni.. no.3..hehe.. tunggu la akeem tu setahun dulu yek..ekeke..

rose, take care, hope dipermudahkan ersalin nanti.. Amin..

etiey.com said...

Mek rose... Ta tau pun hang prgnant ank ke3. Tak pe tak pe kita trskan dgn whatsap!

mommyNadia said...

Rindu lah..
Dah besar dah Aishah, Rafiq pun..
Lepas bersalin kn rajin2 tulis blog lagik taw..
Apapun take care..semoga dipermudahkan bersalin nanti ya..and update gmbr baby jugak..

cik dah faridah said...

eh dah benti keje ker?

olo comey sggh aisyah ngan riben tu...sengih saje

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Salam rose...pa kabar..?
rindu ngan citer 2 budak comel nie...
tak terasa dah 33 minggu ye Rose..
Moga dipermudahkan segalanye Rose..^^

Dee said...

salam ros..k dee tak tau pun ros dah berhenti keje..xpelah ros..kecik2 ni penatnya sekaligus..sok dah besar boleh rilex2..btw..anak rapat2 ni they care each other more tau..yelah..dh mcm kwn2..ros take care ye..moga selamat bersalin anak ke 3 nanti..

N i e Z a said...

ye..ye..ye..rindu2...mueheheheh..

Izan Ishak said...

salam...

rindu ngan rose, rafiq n aishah! tak lama dah nak bersalin ye...33 weeks sudah. izan doakan semuanya dipermudahkan ye.

~~*Lady Salwa*~~ said...

Rindu le...

Dah besar dua beradik tu ye... Sekejap je masa berlalu...

Semoga dipermudahkan bersalin & ditawarkan kerja tetap... Amin...

ishamizu said...

Rinduuuu esp dgn Rafiq n Aisyah! Tak sangka Aisyah dh setahun n then dh nk dpt adik dahhh..hehe congrats Rose! Rezeki..mudah2an ros dpt keje tetap tu. amin! Rezeki bby baru kn..:) take care..dah tak lama dh kan..;)

LYAfrina said...

itulah...
dah lama rose x update blog..lahamdulillah..murah rezeki rose... dah nk beranak y ke-3 pom.. lya doakan moga smuanya slamat ye..

.:mUnies:. said...

wahhh rinduuuuu

mama_umar_maryam said...

rinduuu..aduhaii comeynyer anak daremuuu

Imah Dinor said...

dah besar2 anak2 rose...mst la rindu...

Raden Allya Kay said...

Salam. im only ur silent reader before, n after hahah... but one day kita boleh jumpa well only He knows. Baby Aisyah so adorable!! dah interview jawatan tetap apa? Rezeki 3rd mungkin... :) Alaa tak keje pun suami u kaya (berdasarkan sumber yang boleh dipercaya) :D

mumtaz said...

akak,rindu akak...lama xjumpa kan..dh besar baby bongsu akak..(",)

aLyNnZ said...

Mengenali rose sejak abg rafiq seorg lagi masa tu..mmg Dah besar dah anak2 rose..yg hero ensem..anak daaa rosenoun manis sgt..alynn dh jrg update blog cuma skrg br nak start semula..