Monday, August 19, 2013

Salam Aidilfitri 2013

Assalamualaikum....

rindunya kat blog sendiri..haha. punyela lama baru update..8 bulan dah rasanya..sebaya umur Rizqi..

thanx pada kwn2 yg masih sudi tinggalkan komen & tak lupa juga yg komen sbb rindu ngan anak2 sy..

tahun ni raya pertama kat perak..then malamnya terus balik ke terengganu...tahun ni family kami tema merah ang ang..hahaha ha amek ko...1st time ni nak raya melaram skit sbb tahun2 sudah bawak perot je kannn....hahahha...meriah uols.. lantak la org ckp kaler merah cam kelll ka..merah kene kejor lembu ka..merah ang2 ka..janji org tengok dari jauh dah nampak kami..hua hua hua...

okla takleh lama2 sbb ni pinjam PC my bro..nak guna hp leh je update tapi mood M yg semedang melanda...

nah...tatapan untuk semua yg rindukan kami..





MERAH tak uollsss???? ahahahhaha...


rafiq, aishah n rizqi beraya ke rumah ayoh de...


8 bulan sudah.....pic candid sbb curi2 makan roti..ehheheheh lucu bangettt si Rizqi ni....


ade yg rindu rafiq tak????? hee...selamat hari raya...maaf zahir batin...:-)

12 comments:

Suliana said...

slmt hari raya ros :-) rindu nak baca potpetpotpet mek rose :-)

~~*Lady Salwa*~~ said...

alolo... comelnya rizqi... anak dara sorang tu pun dah besaq... makin lawa... si abang rafiq pun makin encem...

rindu betul kat budak 3 beradik nih...

*buang jauh2 M tu eh... rajin2 update blog...hehe... (pandai2 je nak nasihatkan rose eh... sal sendiri pun malas nak update blog... kui kui)

Imah Dinor said...

salam lebaran...comelnya suma anak2 ros....geram ntgknya....

Ena said...

Assalam Rose..

Eh tadi pagi klick tak kuar apa2.. skrg dah boleh ek.. hehehe..

mesti la windu.. ya Ampun.. dah besar2 dah sumernye..

Merah!! cantik.. kita pun warna terang benderang tahun ni.. nanti kita apdet.. nanti.. heheh

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

salam aidilfitri ros n co!
kite pun jrg gak apdet dh..
based on mood.. heheheh

Izan Ishak said...

selamat hari raya mekrose n family!

canti tau merah ang2 camni... ceria gitu. dah besar dah rizqi, kejap je dah 8 bln.

raya hari tu kitorg sempat bergambar yg formal je. gmbr lain2 takde...sobsob...

umi alya said...

ha'aaa sesekali tepek le gmbar anak2, terubat rindu kami, maklum le merekalah penyeri laman ini suatu masa dulu..

alaaaaaaaaa merahkan menawan, dari jauh lg dpt lihat..

apa2pun salam aidilfitri buat rose sekeluarga, maaf zahir batin

mama lieyna said...

Rinduuuu..... :-)

Salam aidilfitri rose..
Waaaah merahnye makngah, pakngah, dikngah, abang ngah, kak ngah...hehe.. ceria..like2x.. :-)

Tu aa ramai geng blogger, sikit2 hilang..huu... mek na je steady dgn blog, tp tak aktif mcm dl lagi dah..

nurbijen said...

Selamat hari raya rose...
geram tgk gambar rafiq yg last tu...
rindu nak baca cerita anak2 rose :)

Syafinas said...

Kalau Mak Ngah finas tengok mesti nangis...sebab Mak Ngah tu mmg merah menjadi poojaan hati nya.Tiap2 tahun raya mesti merah...

LYAfrina said...

salam aidilfitri rose..
lamanya x nmpk kelibat rose.. dah mkin ceria n besar family rose..alhamdulillah

Bebeh said...

Selamat Hari Raya