Friday, May 23, 2014

Selamat Hari Ibu 2014

Salam..

tahun ni 1st time anto anak ke skolah kan..& 1st time jugakla dpt kad hari ibu..uhuk!

rafiq buat surprise utk ibu..oh so cute...

balik2 je dari skolah..berlari2 dari jauh sambil kedengaran panggil...'Ibu..ibu..."

ingatkan apela terjerit2..upenye ade kad hari ibu dia sorok kat blakang...

oololololol...teacher ajar kot suh buat camtu..

heheheh

ape2 pon..thanx syg ibu...syukur alhamdulillah rafiq dah makin besar, dah makin matang dari segi pemikiran, percakapan & tingkah laku....pandai jaga adik2 juga even kdg2 bercakoran la jugak kat umah tu...normal la kan..dah nama pon budak lom masuk 5 tahun...hehheh





comel kad  nya...ade cop tapak tangan & poem yg sgt2 sweet.....


ok..selamat hari ibu utk semuaaa ibu di dunia ni...anda insan terpilih utk menjadi ibu & disayangi anak2 yg comel....alhamdulillah...:-)

6 comments:

Dee said...

cutenya..rafiq dah besarkan..kejap je k dee rasa..xlah aktif sgt rose..bila ada gi trip tu rajin sikitlah nak update..kalau tak malas gak..hahaha..

nurbijen said...

wah, rafiq dah besar... Dah pandai buat kad utk ibu pun... mahu tak touching....

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

Kak dee, ye kak kjp je..
Oooo ingtkn akk msih aktif mcm dolu hihi

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

Kak nur,
Tq sudi singgah sini lg..sy dh lama xupdate hihi
Ye..mmg touching sgt2 :-)

~MaMa RX SToRYMoRY~ said...


Pre order bagelen atau brownies kartika sari dan amanda whatsapp ina 0192633431

~MaMa RX SToRYMoRY~ said...


Pre order bagelen atau brownies kartika sari dan amanda whatsapp ina 0192633431