Thursday, May 29, 2008

Yahoo..nak balik Kampungzzz...




Alamak..dah nak masuk hujung minggu balik dah..uwaaaaaa..aku rasa macam baru je lagi post "SELAMAT BERHUJUNG MINGGU"huhuhu..

Actually...aku butol-butol Bizi minggu nih..Sebab ape? Sebab 9,10 & 11 Jun ini ade Seminar Penyelidikan bagi Department yg aku kerja sekarang nih...kat Pusat Latihan UiTM Kg. Gajah..

So, banyakla benda nak kena prepare untuk dibawak ke sinun..Lagipun Next week aku cuti 3 hari..yahooo..bess ooo..balik kg time2 cuti sekolah ni..Sure riuh rendah la umah aku..

Dua Kakak aku yg kat kelantan tu menggeletik nak balik jugak bila dengar aku nak balik...hahahah..

Kami adik-beradik memang rapat..time2 cuti Sekolah camnila nak berjumpa..yela, depa semua dah ada anak dan dah bersekolah...
Tak sabar rasanya nak masak sama-sama..Makan Ramai2..nnti aku balik dari Terengganu aku update ngan gambor2 sekali..tungguuu..hikS!

K la..nak sambung kerja..nak buat slide sket..for my presentation..Tata!

8 comments:

eedany said...

bestnya dapat berkumpul ngan ahli keluarga kan?

the kiddies nampak manja lah ngan rose... ni mesti ada aura jadi 'ibu mithali'

:)

rose said...

hai eedany..

bes..tak terkata..mmgla penat kan..sbb rumah tu dah kemas2..kejap aje sepahnya..nampak je Mak Su dia naik angin terus Cabutt budak2 tuh...hehhe

mmg rapat sgt2..tapi tula..org la Mak Su yang paling garang..
sampai one day..one of my nephew said..."Mak Su ni mcm mak tiri la..."

haiyoooo.....

Aleeya said...

cuti sekolah..mesti meriah ngan bebudak reramai tuh, ingat dulu masa bujang, time diorg cuti sekolah ada yg balik kg -umah mak ler, kdg2 rimas gak ..tapi bila diorg balik kl sunyi le plak he he

Mr. Right said...

Nak ikut... nak ikut.

rose said...

ALEEYA

a'ah..kdg2 rimeh..tapi bila depa dah balik umah memasing2..aduhai..sunyi je rasa..rindu keletah diorang..

MR. RIGHT

Jomla ikut..hehhe..kenela blajar2 serasikan diri ngan budak2 tuh..:-)

Mommy Lily said...

syoknye balik kampung/....

nak itottttt !!!

kem salam sanak sedara ye

Helena said...

selamat bercuti...... mesti bestkan....

rose said...

MOMMY LILY

nak itut? hehe..mehla..sronoks..

HELENA

a'ah akak..bes giler..smpai tak terlayan budak2 tu..
ari ni takleh nak update blog lagi..
demam la plak..jangkit budak2 tu..
huhuhu