Tuesday, July 1, 2008

My New Workplace...



Salam semua..

ari ni 1st day aku kat tempat kerja baru..semua staf kat sini okla..baik2 belaka.
ade lebey 100 org staf campor ngan lecturer yang ajar PJJ students...tapi disebabkan ofis dia dipecahkan kepada 7 bahagian..so..dalam satu department tak ramai ler sgt kan..deparment aku ni..buat modul untuk stundent PJJ..modul ni hanya di jual di sini taw..takde di tempat lain..
then student2 yang amek PJJ dengan UiTM hanya boleh beli kat sini dan tidak dibenarkan sama sekali mencopy..hakss..ade ke ayat tu? lantok ler labu...

semalam ade farewell untuk aku kat ofis lama..cedih..nak tinggal depa..then penatlah nak kenal ngan org2 baru..tapi takpe..pengalaman mengajar aku agar jadi lebih matang...hiks!..
kenal lagi ramai org...lagi bagus kan kan kan...:-)

okla..gambor2 farewell aku semalam tak dapat lagi..nnti aku cite2 kat sini ok..
ari ni aku tak bz sgt...tapi depa cakap akan start bz by next week..student baru pon dah masuk mendaftar diri...

psstt..gambor aku tu masa kat ofis lamer..hehhe..kat sini takleh nak amek gambor lagi..kang mcm tak betui lak kang.. gambor ni ridzwan yg amek...arrggghhh...gonna miss all of them!

okla..cau cin cau....:-)

10 comments:

eedany said...

semoga suka ngan tempat baru rose...

peace to you too...

cau cin cau :)

Malim said...

fuyooo ada opis baruuuuuuu! kita tak de pun opis.. dok tepi tangga jer..

rose said...

EEDANY

InsyaAllah..org kat sini pon baik2..:-)

MALIM

elelelle....dah naik pangkat takkan duk tepi tangga...huks!

Mr. Right said...

Bagus2... ramai2kan lah kawan baru.

Honeylemon said...

wah bestnyer ofis baru.... slmt berkenal-kenalan yer ngan ofis mate baru..hehehe...

rose said...

INCEY AKU BETUL

Dah dapat ramai kawan...:-)

HONEY

Ya..dah dapat dah...kak aisyah, aswad, farid, kak ebby..hehhe..semua baik2..n tolong menolong...

DeQmA said...

good luck kak...semoga beroleh sukses di tempat baru k!!

Badrul Hisham said...

rose,
bile nak kawen ni??hehe!!

rose said...

DEQMA

tenkiu tenkiu..
bile nak dtg jenguk akak nih? miss u...keje keje jugak kay..kawn jgn dlupekn..:-P

BAD

thanx singgah blog kiter..
kawen?
tanyela incey aku betul...ngeh ngeh ngeh...
tadela..gurau..
if takde aral melintang...syawal tahun nih..insyAllah..semoga dipermudahkan..amin...

ezrazlin said...

congrats yer dgn kerja tempat baru!