Friday, July 11, 2008

Server Ngok Ngek!

Eiiii..geramnye..3 hari server jem..kena panah petir! Ari tu ribut kat sini..ade kilat sambor menyambor..Preenggg...kene kilat..sib baik ler aku tak kena petir sekali...huhuh...

aku skang keje kat luar kampus utama UiTM..so, server dia asing2..tak sekali ngan PSMB..bila kong je server tu..depa kate nak repair amek masa..sbb spare part hanya ade kat melaka..Ayoyoyoyoyo...mcm2 ler...

yang besnya...before depa repair..server ni dah ok dengan sendirinya..kecoh kejap tadik..berhantu ke?? ish ....simpang....

tapikan..ade gak hikmahnya takde internet nih..keje aku banyak dah siap..hehhe...

tapi keburukannye plak..aku rsa cam katak bawah tempurung..nak surf internet takleh..baca paper pon tak sempat..student plak makin ramai dtg nak amek Modul Pembelajaran diaorang..
yang besnya..ramai plak call aku..tanye..'Ko tak kerja ke? Nape? Tak Sihat ke?"

ayoooo...aku baru tak on YM (Even kdg2 on saje..tak chatting pon..n janji gambor aku terpampang kat PC demer..)huhuhuhuhu.....baru tak on 3 hari je pon....hahahah...

k la..nak sambung korje..nak update cite2 pasal Farewell utk aku kat opis lama pon..gambor2nye tak amek lagi ngan Ex-Ofismate aku tuh..

selamat berhujung minggu...yeeyeyey..esok nak g jalan2...cari barang2 kawen...

okla..cau cin cau....:-)

11 comments:

Mr.Right said...

Kesian ye, takleh main YM 3 hari. Boleh lak baik ngn sendiri? Sah ada hantu server tu. Lepas ni minta dorg buat kenduri pulut kuning dalam server room tu. K?

Y u Z z 9071 said...

baru 3 hari yer..

mesti dah ada yg rindu le tuh..

hehe...cari brg kawen yer...

selamat berbelanjaaaa..

eedany said...

wah bestnya shopping barang kawen...

mesti tak habis shopping lagi kan?

3hari x online tak rasa macam 3 minggu ke?

:)

Honeylemon said...

3 ari??? uina mcm lama tue.... takper2... anggap jer tempoh bertenang.... hehehe...

rose said...

INCEY AKU BETUL

hehehe..bahye tu..smpai kene jampi2 plak..huhuh

YUZZ

baru 3 hari tapi rasa cam berkurun je tak tgk internet..hahahha..
dah beli dah..persiapan dah 60%..Alhamdulillah...:-)

EEDANY

a'a..belum habis lagi..tapi dah ok la kan..at least ade banyak yg dah prepare...always BE PREPARED!!

betul tu..ya ampun..rasa lama sgt 3 hari tu bah..

HONEY

mmg tempoh bertenang pon..kerja banyak dah siap..tapi takpe..takde dateline pon..at least leh goyang2 kaki skit..eh..berangan la saya ni..takde masa nak goyang kaki pon kat sini..hehhe..ade aje tugasan...:-)

starstar said...

hai chik rose..
salam knalan gk..
:)

Ada said...

Akakk...kite pon da lamer tak online...skang ni baru dapat...hehe..

Aleeya said...

he he dah ok ke tu server??, nak add ym??ni id kita aleeya_diaas

Helena said...

zaman sekarang mmg mati kutu kalau tak leh on line and kalau takda hp..... kan? hehe

rose said...

STAR STAR

hai..salam kenal..thanx for drop by..

ADA

nape dah lame tak online? server tak ok gak ke?

ALEEYA

dah ok da..:-)

HELENA

iye betul....hehhehe...

Anonymous said...

org kat sane kuat tgk mende x senonoh ker sampai kene pnah petir tu? sib baik aku x study kat sane.. klo x mesti jd camtu gak..