Thursday, October 23, 2008

My Big Day...4 Oktober 2008 (Terengganu)


Lahai..bz manjang. Banyak korje lak plak lepas masuk keje ni..almaklumler..cuti panjang.

Rasa tertekan pon ade..sepanjang minggu kene kacau ngan kawan2 ofis..biasala kan..org baru kawen..hahahha...faham2 jela ape yg diusik depa tuh..kekadang buat derk je..sbb b4 this aku duk nyakat kawan2 yg baru kawen..skang padan muka aku..kena batang idung sendiri..hahahha.

okla..memandangkan keje ari ni leh disetelkan nanti2..aku pon amekla peluang update blog aku yang tak seberapa ni...

actually..aku tunggu gambar majlis kawen aku kat teluk intan..tapi nampaknye tak siap lagi..tapi takpela..aku update tu dalam posting yg akan datang ok..

kawan2 aku pon dah ade mula bising sok sek sok sek..bila nak update photo dalam blog n friendster? alahai..sibuk maa..keje aku ni bznya bermusim..kang lepas student mendaftar diri baru aku tak bz..ha..masa tu nnti aku melantak la update blog..hahah..takdela..just kidding..:-)

okla...jom tengok gambar jom...:-):-)


Alamak..malu2 kucing My Incey Aku Betul...



Majlis Khatam Quran..Majlis ni dibuat sebelah pagi...3 Oktober 2008...(ada satu lagi majlis..tapi aku ngah bz..tak sempat nak snap gambar..iaitu majlis solat hajat & kenduri kesyukuran yang dibuat malam nya tuh..)


Before berangkat ke surau kampung aku..untuk Majlis Akad nikah..Berdebar dup dap dup dap.. Majlis akad nikah dijalankan pada 9.00 pagi....4 Oktober 2008


Dengan dua kali lafaz aku sah jadi isteri orang..huhuhu...(2 kali lafaz sbb teringgal satu patah perkataan)
Time ni..aku rasa jantung aku nak gugur....betul la kata org kan..time ni perasaannya..hanya tuhan yang tahu camna....


Time ni..debar aku tak abis lagi..cam tak caya dah jadi isteri org..hua hua hua..rasa nak gugur je jantung...


Bonda tercinta...kami tak tahan sebak..huhuhuhu...mak aku mcm tak nak lepaskan aku..yela..aku kan anak bongsu..lepas ni dah takde kenduri yang semeriah nih lagi...uhuhu..aku penutup kepada 8 adik beradik....



Batal air sembahyang..time ni..turn aku...


Ha..ni plak turn my Hubby....:-)



Dengan kakak ipar, anak2 buah hubby dan mak mertua aku...



Dah sah ke? alahai..cam tak caya je kan kan kan...:-)


(Alahai..tomeinye my hubby...
i love him soo much..love him with the way he loves me..)



Salam dulu sebelum naik rumah....:-)



Malu2 kucing Part I....kih kih kih...

(Majlis persandingan berlangsung kul 3.00 petang)



Hantaran untuk pengantin lelaki



Hantaran untuk pengantin perempuan



Malu-malu kucing part II..hiks! (sian my hubby..tak selesa ngan krusi tu..rendah sgt..kaki dia kan panjang...hahahah...sori ye yang..tersalah pilih krusi lak)



Makan Beradab...



Tengok Sape tu??



Potong kek..2 tingkat pon jadila kan...:-)



Muka dah mula penat...(selepas acara makan beradab)



Aku ingat nak senyum je..tapi cameraman tu sibuk suh aku sengeh nampak gigi...huhu..penat taw!



Uik...:-)





Okla..takat tu je kot..okla tuh kan.. opss...b4 lupa..untuk pengetahuan semua...semua baju aku kawen ni akak aku yang jahit..suami aku lak kebetulan mak dia pon tukang jahit...
lepas ni nak lelong baju kawen aku nak e-bay..hahahahah....:-D
okla...nak sambung keje..

tata...salam....:-)


p/s: Lepas ni aku akan update pasal majlis kat teluk intan plak ye..n maybe pasal Majlis House warming..aku dah masuk umah baru..tapi tak ready lagi nak buat housewarming..nnti2 kita cita ya...:-)

5 Pot Pet Pot Pet:

eedany said...[Reply to comment]

Tahniah rose...

Semoga bahagia sampai bila2 dengan cik abe tersayang.

Cantik & ayu rose di hari perkahwinan.

:)

My Girl @}--- said...[Reply to comment]

Tahniah Pn Mr. Right..:-)

marrang nung! said...[Reply to comment]

slamat pengantin baru...

skarang surga bawoh tapok kaki suami plok...

sebab tu mok takmboh lepas anok ye mudah2 ke orang lain (SUAMI)

ingat senang ke nok bagi surga dari bawoh tapok kaki ye ke orang lain...

hormati dan sayangi lah suami seadanya...

pesanan ikhlas dari 'Marrang Nung'...

rose said...[Reply to comment]

EEDANY

tq soo much..
amin...:-)

GIRL

hai..tq2

MARANG NUNG

heheh..betul2..banyak betul!
ok..thanx for pesanan ikhlas tu ya..:-)

日月神教-任我行 said...[Reply to comment]

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛