Wednesday, October 29, 2008

Lalalalala....

Seronoknya..ari ni takde kerja yang urgent!
seronok aku menjelajah ke semua blog2 yg aku selalu gak jenguk time2 free..heheh..
blog2 yg tak penah aku masuk pon ade..almaklumler..banyak masa terluang..bos lak meeting manjang ari ni..hahaha..lalalalala....


{ Ewah...bersenang lenang aku ari nih...lalalalala....}
OKLA..straight to the point..cito yang aku nak cito kat sini bebenornye...pasal name tag.
ermm..last day kami semua dapat name tag...
Haa??? NAME TAG?
OMG..rasa cam cikgu la plak..lahai...
memandangkan semua department diwajibkan untuk pakai..aku pon ngan terpaksanye..aku gantung la jugak kan..huhuh..sampai tertarik2 tudung aku..


{Tadaaa....My Name Tag..hehehhe..}

dan memandangkan aku mintak KPLI untuk jadi cikgu tak lepas2 interviewnya kan..so gantung name tag ni pon dah dikira cam cikgu la kan..hehehhe....lalalala..:-)

6 comments:

Y u Z z 9071 said...

hahaha..oklah tu

x lama lagi jadi la cikgu kot..

comey ye rose ni....

rose said...

org kalau g jejalan ngan mak kan..ramai kawan2 mak ingat org ni cikgu..huhu..
ade upe cikgu kah aku? weheheheh...

mintak2la dapat KPLI next application nnti..susah gak ek nak dapat nih..lahai...

ita.itu said...

hi salam singgah ye...wah nak jd cikgu ke ni..

rose said...

hai ita..

haha..if boley mmg nak jadi cikgu
lalalala...

eedany said...

yay..yay.. nametag baru!

hmmm...uitm di hatiku selalu.

:)

rose said...

Yes..UiTM di hatiku!..

:-)