Wednesday, May 23, 2012

Norma sudah pulang kerahmatullah...

Assalamualaikum..

Pagi td dikejutkan dengan berita pemergiaan arwah norma yg mengidapi barah otak yg penah aku share kt blog tahun lepas...aku tau ni pon dr rakan fb yg arwah telah pegi selamanya pukul 1 pg tadi...

aku xdpt nk bg link posting yg penah aku buat dulu sbb buat posting ni gna hp...tp aku yakin ramai yg dh tahu kisah hidup arwah yg bertarung nyawa...pelbagai jenis rawatan yg tlh dijalankan sehinggala ke rawatan alternatif...tp Allah lebih sygkn arwah...mati itu pasti...

Semoga roh arwah ditempatkn dikalangan org2 beriman n dicucuri rahmat...al-fatihah...

*ati sayu dan hiba bila kenangkan anak arwah, rafiq yg masih kecil..:-(

15 comments:

Aju Mohit said...

Innalillah semoga rohnya dicucuri rahmat, semoga ditempatkan dikalangan org beriman

Qhaifa Nur said...

al fatihah buat arwah....
moga beliau tenang disana...amin

Suliana said...

Tu la, Allah lebih sayang dia.. Al fatihah.. sian kat baby rafiq..

Fieza79 said...

al fatihah..moga roh nya dicucuri rahmat...

kesian sgt pd suami dan anak yg masih kecil tu kan...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

Salam Takziah utk kuarga arwah.
semoga arwah ditempatkan dikalangan mereka yg beriman, amin!!
AlFatihah..

lydzar said...

alfatihah

Dee said...

al-fatihah utk arwah norma..

~Siti Hajar~ said...

Sga arwah ditempatkan dikalangan org yg beriman..

ishamizu said...

Al fatihah..takziah kpd keluarga arwah, smg mereka tabah menghadapinya ..:(

Ena said...

Al-Fatihah buat arwah..

Syafinas said...

Al-Fatihah untuk arwah..semoga ditempatkan dikalangan mereka yang beriman....

Ann Ilias said...

Innalillah.
Biarlah Norma pergi jika itu yang terbaik untuk dia. Dah lama sangat dia bertarung dengan penyakit. Alfatihah untuk arwah.

mama_umar_maryam said...

innalillah..byk kwn2 post kt fb..

pena rozie said...

Al-fatihah....

LYAfrina said...

al-fatihah..
tuhan lbh sygkannya