Wednesday, May 2, 2012

Wordless Wednesday : Oh My Rafiq!

Assalamualaikum..



inilah padahnye bila dah mula takmo duduk dalam carseat!


grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!

sakit tol ati ibu ni..sape nak carseat? aku nak lelong!

15 comments:

Fieza79 said...

aduyaii..smpai telentok gitu...smentara nk smpai..tekehel kepala tu..sian rafiq..

inazamri said...

kita yg tengok terasa lak sakit tengkuk ni

Ena said...

alahai...


budak2 bila dah rasa besor gitu la kekdahnya kan.. kdg bila tengok anak org dah besar pun dok lam tu lagik.. anak2 ena dulu? huhuhu.. tersadai je lam stor carseat tu... mencik kan!

~Siti Hajar~ said...

alahai mesti lenguh2 badan tu bila bangun nanti..sian abg Rafiq..

Teratak Hami said...

Dia lagi selesa macam tu agaknya. Nak wat camne kan ... budak kecik ada sakit kepala tak?

Nak carseat, nak carseat :-)

♥SyilaSyira♥ said...

ciannya...sampai terlentok gitu...:-)

Ann Ilias said...

hahaha
terbalik pulak kes rafiq dengan alia
la ni dah makin excited duk carseat
padahal sebelum2 ni pandang sebelah mata je
ekekeke
sabo je ah mek rose eh!

lydzar said...

lentok abes abg Rafiq ni

Nadiah Sidek said...

la..selesa ke gitu tu?

mama_umar_maryam said...

budak2 slalu terlentok camtu,tp jarang lak dgr diorg ngadu saket tengkuk ke leherkan?ker diorg ni lastik?hehehe

Hanis Azla said...

terlentok macam tu lagi dia selesa kot rose.. itu yang taknak car seat tu..

mamalieyna said...

arif dh lama giler tak bercar seat...yelah slalu si abah yg drive.. si mama la jagakan budak2.. arif pun kalau berdua nek kete ngan abah, behave je dok depan..tp tak terjamin la keselamatan..

tapi si adik dh besar sket ni, nnti nak kena psg blk la car seat tu..

*sakit tengkok rak rafiq tu..hee~

Dee said...

jangan lelong..adik nya leh pakai..lentok abis rafiq aaa...

wan nurul hezrina said...

masa bangun tak nanges?nampak terliuk lentok lehernya2

Syafinas said...

Alolo.....sungguh fleksible yer,bukan main terlentok mat rafiq..pasti letih sungguh ni