Monday, January 20, 2014

Rizqi's 1st Birthday

Assalamualaikum..

actually 1st besday rizqi jatuh pada 13.12.13 yang lepas..tapi last week (12.1.14) baru sambut sebab ibunya baru mai angin rajin...sebelum ni angin kus kus kus malas sokmolaaa ada. Tapikan bukan senang nak buat kek pelangi & deco2 sambil layan 3 askar tu...

sambil buat kek..sambil jerit2 deme mcm2 hal..ade yg nak makan biskut, ade yg nak air, ade yg nak berak, ade yang nak kencing hahahahaha mcm2 adaaa...mmg mencabar iman & sanubariku..ahaks

ok2 mohler tengok gambor kek yg dibuat oleh MekRose yang tak sememeh tu...nampak sgtla Amaturnya..compang camping kek tu komeeeeee....huduh sungguh ghoper. tapi takpela demi anok kan...hehe



kek comot dari ibu..hiasan bulat cam no.8 tu tatau mane datang..hahahaha..ni namo eh buat kek sambil bersilat ngan anak kecik!



ermmmm geramnyaa geramnyaaaa!!!


Chiiiiii....




 Belum apa2 dah di toreh2 kek tu dek rafiq..heheh..tak sabar dia nak ngap!


sy kurangkan adunan..so jadila kek pelangi yg nipis2 ni..sodap lembut gobu..ahaks



Baik punyer....thumbs up! heheh


ok..jumpe lagi tata titi tutu....


8 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Ok lah tu Rose..cantik jer tengok kek Rose buat tu..nampak sedap...

Happy Belated B'day Rizqi..moga membesar dengan sihat bagai juara..^^

Suliana said...

happy birthday rizqi. puas hati kan dapat buat kek bday anak, even comot tapi rasa puas. hehe..

Ena said...

humtomkan bila ibu pandai dan rajin buat kek.. rainbow kek lagi tu.. terbaik lah ibu

ishamizu said...

happy bday Rizqi! tup-tup dah setahun..:)

Nway, very nice rainbow cake, Rose..! good job! :)

Norma NML said...

Slm. perkenalan...

Nama lebih kurang nma ank akak..;-)

http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

DrCat said...
This comment has been removed by the author.
DrCat said...

happy besday rizqi!!!mmuuaahhhh...

cantik lah kek rose tu!huhuhu sy skrg dah kesempitan amsa nak baking2..umah jauh dari opis skrg,, balik melepek..malam rehat je tak buat ape huhuhu

jemput ke blog baru sy...blog lama dah jahanam huhuhuhuu dah give up nak repair..terus buat blog baru, genre baru..ececece

http://jalanjalanpusingpusing.blogspot.com/

catlina

aIEn said...

Happy Belated B'day Rizqi

Salam singgah & Salam perkenalan =)