Wednesday, January 8, 2014

Salam Rindu - Rafiq dah mula bersekolah

Assalamualaikumm....

lamanya tak jenguk blog..sambil2 cuci sawang hahaha. Ade lagi tak ye yang ingat kat blog saya ni? wuwuwuwu...Pot Pet Mek Rose..tiba2 rasa sedih campur rindu plak sbb dah lama sangat tinggal dunia blogging. Insha Allah akan buat penambahbaikan & make-over skit blog ni lepas ni untuk lebih pengisian yang padat & berkesan.

ok..tahun ni 2013 Rafiq dah mula bersekolah..Alhamdulillah..dah besar pon anak ibu ..5 tahun sudah..sob sob sob..

So far..rafiq ok dan sangat excited nak g skolah cuma pagi2 jela cam susah skit sbb dia nak pegi sekolah tapi tak nak mandi ..errrrr..camno tu??

Hari pertama & ke-2 dah berlalu dengan jayanya..balik je bercerita dia makan apa...nyanyi lagu apa..buat apa n bla bla bla bla..sonot tgk dia enjoy lagu tu.hehe



si ibu yang over excited anak nak skolah har har har..



aishah pon pagi2 bangun nak ikut anta abang 1st day ke school..







Alhamdulillah...dia ok2 saja tapi duk tahan kencing sbb taknak kencing kat skolah..nak kencing kat umah..sabar jelaaaa...



ok last but not least..gambar terkini my latest edition..Aqsa Rizqi..dah besar dah setahun lebih..:-)


ok tu je..nnti update lg...daaa..
salam rindu..xoxo!




11 comments:

NM03 said...

mek rose!!!!!!!!!

welkem back bebeh!!! rindu kamu tahu takkk....

wah, anak sudah besar, dah masuk sekolah... syoknyerrr

ha, lepas ni sila rajin2 hapdet ye. takmo malas2 lagi tauuu... janji!

Ena said...

welcome back rose.. Haaa.. ni salah satu azam 2014 yeh? heheh.. bagus2.. clap clap !!..

Gambar dah tgk kat fb.. tp tgk kat belog lg puas hati..

cik_ah82 said...

kak ros!
rindu la kan..dulu dok pot pet tp skang geng2 kita dah suam2 suku termasukla daku..hahaha..malas+bz ngan 3 hero..perghh..

rafiq skolah kat mana ni kak ros?
kejap masa berlalu..dulu satu geng ngan adib la ni kan..

ADEEYA said...

Ingat Aisyah pun sekolah tadi.. Baju sama warna kuning.. hehehe

Suliana said...

welcome back rose :-) smga smgt blogging tak luntur ye :-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

kak nizarina,
tq sbb sudi singgah n sudi rindu kami..hehhe
inshaAllah pas ni kene rajin lagi update..hehe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

ena,
harap2 kekal la semangat ni bkn hangat2 taik ayam..hahaha

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

che ah,
ya la sebaya adeeb...2009 kan?
rafiq skolah kt little caliphs seksyen 7 ..

adeeb ok x skolah?

Dee said...

welcome back rose..dah besar pun rafiq ye..dulu tgk kecik je..

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

adeeya,
kebetulan plak baju sama kaler..hehehe..dia pon excited tau nak g skolah..:-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

kak dee,
heheh yela kak..mcm sy tgk fifi la..tak caya dia dah darjah satu..:-)