Wednesday, March 25, 2009

Miss u Itam & Stokin

Aku pernah cerita pasal 2 ekor kucing yg kami bela kat ofis kat SINI
tapi sayang..both of them are gone..Stokin mmg jumpa bangkai dia kat area ofis nih..Cik itam ni kami tak jumpe sampai ari nih..dah seminggu ilang..Whiskas yg aku belikan utk dia masih banyak berbaki. Sebab takut rosak aku bagi kat kucing liar2 yg lain yg banyak berkeliaran..

Aku rindu Itam..Serius! Si Stokin kureng skit sbb dia agak liar..tak manja macam Cik Itam..
bukan apa..tiap2 pagi..dari jauh dia nampak je kete aku..terus diterkamnya..tunggu kat depan kete sampai aku turun sambil Miaww...Miaww..mintak makanan..
nak balik kerja pon dia jd eskot sampai aku naik kete sambil buat muka kesian. Lapor manjang dia nih..geram rasa nak picit2 je sbb nak makan sokmo...

Tapi skarang aku betul2 rasa kehilangan dia..tak tahu dia g mana..samaada pihak pengurusan Intekma Resort dah pungut kucing2 berkeliaran or dah mati..tapi mane bangkainya?? nangis aku bila ingat kat dia..betul betul betul rindu dia...hurmm...tapi nak wat camno..dah takde..nak amek kucing lain maybe tak sama ngan Cik Itam..agak liar..tapi manja..

Itam..Miss u...
:-((

6 comments:

Dee said...

eh..cutenyer..tp akak takot kucing..u preknen kan? hati2 ngan kucing ek especially najis dia..dia ada 1 jenis virus..mesti rose dh bacakan dlm buku ibu mengandung..mmm..rose keje kat intekma resort seksyen 7 shah alam ke?

rose said...

ade gak baca pasal virus tu..tp jarang2 pegang kucing tu..if geram sgt baru pegang..hehehhe..tapi tula..risau gak..sbb terlalu suka kucing..kdg2 lupa yg kita ni ngah pegnent..:-D

keje kat uitm shah alam, tp ofis dia kat intekma resort..sewa bangunan kat sini..kat induk dah penuh..heheh..maybe lepas ni kami pindah..tapi tak tahu lagi kat mana bangunannya...

Helena said...

rose..... wah... nampak cutela awak ni..... hehe.... u look happy pregnant, syukur, maknanya takdela masalah sakit badan ke apa kan....

u like greatest american dog? same here... tapi hubby i marah. Dia kata takda program lain ke nak tgk? hehe


Dah start menshopping ???

CatlinaFly said...

owh..sy sukeee kucing...ciannye kucing ilang eh..org amik kut

rose said...

HELENA

ye ke? hahah..kita dah makin gumuk..bulat..kikikik..setakat ni takde masalah lagi..tapi skarang tengah berjaga2..takut2 nnti akan ada masalah ngan kandungan..:-)

lom start lagi la shopping2..Mr. right dah bagi duit tapi ngah survey lagi brg2 yang sesuai & elok..

CAT

tula..kita mmg suka giler kat kucing. Masa time bujang dulu..adelah bela..dekat2 10 ekor jugak..tp since sambung studi takde org nak jaga..then ilang camtu je...:-)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛