Friday, November 28, 2008

Cik Itam tom tom bak..kui kui

Salam Jumaat...

Ari ni aku nak cite pasal kucing..haa...ini dia..kucing2 kat ofis aku...:-)

Kat Ofis ni..ade 2 ekor kucing itam..sekor itam legam..sekor lagi pakai stokin putih..Hehe..
kucing ni actually kucing terbiar..depa mai kat Intekma Resort nih merayau2..last lekat kat deparment aku..department2 lain pon ade kucing memasing...:-D


Actually dulu ada sekor lagi..kaler kelabu. Nama dia Labi..tapi dah kene tangkap dek pengurusan Intekma Resort..yela kucing2 ni kan kdg2 masuk merayau2 kat loby kan..mencacatkan pemandangan...heheh..Labi ni manja..pantang org panggil..dia pon jd manja2 kucing ler kan...

So tinggallah si Labu...yg pakai stokin tuh...Labu ni liar skit..smpai skang..if aku panggil nak makan..nak lak dia..tapi if nak pegang..harammm dapat pegang..berdesum larik.
Ok..Yg kecik skit tu nama itam..dia skang if panggil2..mau dia datang dekat..tapi nak pegang je larik..tapi takla seliar si Labu..Si Itam dah manja2 skit..malu2 kucing je if aku panggil..(dah nama dia kucing kan..) hiks!


Kucing2 ni penyeri idup aku kat ofis nih...pagi2 tgk aku datang je..berlari ke kereta..ingat aku bawak makanan..hahahha..aku ke depan..dia ke depan..aku ke kiri..depa pon ke kiri...cam lawak je...hahaha...ngan staff lelaki depa tak mau....panggil makan pon kucing2 ni wat bodo je if staff laki nak bg makan..hehehhe...

okla..Cik puan Yuzz...ni la kucing2 kite bela kat ofis...Itam tak?? Itam legam kan...ahahahahh....itam2 pon manis kan...:-)




Labu & Itam

Si Itam yg pemalu....:-) i lap u..kikikik....

okla..nak balik dah..sok lusa coti..yahooo........happy wekeends semua....:-)

7 comments:

cemut said...

:)) haha suka kucing ek? cemut xsuka..sbb dorang penah makan 9 ekor anak hamster cemut.. dendam!! ;P

Aleeya said...

wah dah tukar layout blog neh, ekkekeke kucing oh kucing..., aiseh teringat lak kucing yg dah mati masa sekolah rendah dulu2 huk huk huk..awan, bintang dan bulan (3 beradik) dan juventus, parma dan lazio (3 beradik)-semua nama kelab bolasepak itali he he

rose said...

CEMUT
cemutt..tak baik dendam ngan kucing..
depa tak tau ape2 taw..depa tau nak ngap je hamster2 itu..sbb kata depa..
"MEMANG MAKANAN AKU"..muahhaha..

ALEEYA

amboi..bapak canggih nama2 kucing tu....hhehehhe

kojah said...

klu kucing yg gebu2 tuh sure lagikkkk beshhh kn...=)

rose said...

KOJAH

kucing gebu2 tu susah nak jaga..
makan pon nak kene yg mahal2 tu..
tak dayo den nak poie boli..:-P

Y u Z z 9071 said...

itam itam pun comelllly

suka tengok gelagat kucing kalo tengah bermain.

eedany said...

Wah cutenya si itam!

hmmm...entah bilalah eedany boleh pelihara meow.

:)