Sunday, November 22, 2009

Anakku Ceria Give-away Contest


Ini Sticky Post..if nak tgk post2 terbaru..scroll ke bawah yep..:-)


Wah, sekarang mcm musim bercontest2 & give-away la plak kan..dah jd trend..heheh..
mcm besla plak..
ok..ni 1st time aku masuk..leh la inteprem rafiq ku cayang tu..hahahaha..
tak salah kan nak cube nasib...:-)


Anakku Ceria Give-away Contest


Powered by BannerFans.com

Penganjur contest (mommy noriza) ni upenya tokey dinner ware..patutla leh sponsor hadiah camtu..besnya kalu dpt kan kan kan...*wink wink*

Ok..aku nak pertaruhkan gambor ni..memandangkan rafiq skang dah pandai gelak..ceria sungguh dia..1st time pakai topi sampai terkelepek telinga...heheh...



Muhammad Amzar Rafiq Affandi
Lagi 2 Ari..4 BULAN


Jom Tgk T&C nyer.....
  1. Be a follower of http://mystory-noriza.blogspot.com/ (Done)
  2. Be a follower of http://jommainkutu.blogspot.com/ (Done)
  3. Put entry contest in your blog (sticky mode entry ya!) dengan gelagat anak anda yang paling ceria. (Done)
  4. Copy the contest banner into the blog entry with the contest link in your entry http://mystory-noriza.blogspot.com/ (Done)
  5. Place the Contest banner in your sidebar with link back to the contest entry (no link back will be disqualified) (Done)
  6. Leave a comment on this post (Anakku Ceria Give away Contest) for me to pick up the winner. (Done)
Syarat-syaratnya;

1.Terbuka kepada ibubapa yang mempunyai anak/anak sedara/ di bawah usia 24 bulan.
2. Satu contestant 1 entry sahaja
3. Contest bermula dari 22 October 2009 sehingga 22 November Nov 2009
4. Proses pemilihan pemenang akan dilakukan oleh juri-juri yang dilantik oleh penganjur.
4.Gambar pemenang akan dipamerkan di blog penganjur
5.Proses pemilihan pemenang oleh juri adalah muktamad

Tentang Hadiah pulak!Jeng jeng ini hadiahnya
* 1 Vantage Cookware 3.0L

1.Hanya 1 pemenang akan dipilih dan akan memenangi dan ditaja oleh http://jommainkutu.blogspot.com/

wow..ape lagi..jom join kengkawan...bes nih..:-)



8 comments:

~ SueHarriz ~ said...

cmane nk wat sticky mode..? huhuu

Dee said...

good luck ye rose..

Dee said...

lupalah..lawa template..amik kt mana..leh share?

ibuRafiq @}-- said...

Sue ~ senang jek..sue post dulu posting apa yg sue nak post tu kan. lepas dah post, g kat edit post, then kat bawah tu ade tulih Post Option, kat tarikh tu, tukar ke future date (bila nak tamatkan sticky post tu)

Kak Dee ~ TQ..amin..template ni kita guna dari Mama-Template..if akak scroll ke bwah..ade link..:-)

mamaaerish : said...

chio chio.. gd.. blog da makin lawa..... ;P

MamaCira said...

gud luck... kalau ada contest kita join lagi yer.. hehehe..

Ada said...

Olololo.... Rafiq da join contest yer...gud lak yer Rafiq... Doa2 ibu Rafiq menang yer... yang tak jadi ibu bapa lagi tak ley join ke kak..?!Tingin ni...Hehehe...('0')

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hahahha..ada, cepat2ler kawen..leh wat anak..kuikui..then baru leh masuk contest cenginih k..:-)