Tuesday, September 13, 2011

Officially..Last Day Bekerja...

Assalamualaikum semua..

Terima kasih banyak2 sbb share masing2 punyer pengalaman camno tanda2 awal dah nak bersalin tu..aku sgt2 hargai..:-)

hari ni secara rasminye last day bekerja sebelum bercuti panjang..3 bulan! tapi 3 bulan dulu tak sama ngan 3 bulan skang..sure pejam celik daaaa 3  bulan. eheheh tol dop??

Ok2..aku nak mintak maaf byk2 kalu ade posting2/komen2 aku ade buat korang terasa ke apa..bukan apa, kdg2 kita duk ralit menaip tak sedar..ade pihak yg terasa. Aku mintak mahap banyak2..

Doakan aku selamat bersalin ye...Aku harap sgt dapat bersalin normal utk anak ke-2 ni..tapi if dah ketentuan Ilahi aku kene c-zer gak akhirnye nanti...aku redha..semua dah tertulis..

Nanti dah selamat semuanye aku cepat2 update k..ngeh ngeh ngeh...

bye semua..jgn lupekan daku bila aku dah tak pegi umah korang nnti. surela aktiviti berblog akan teramat kurang nanti sampaila aku masuk kerja balik..:-)

daaa...


25 comments:

Qhaifa Nur said...

selamat bercuti dan selamat untuk semuanya...

littlehumblelynn said...

rose

nanti sms ok ..
selamat hdknya..amin..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Selamat bercuti... take care...

Jangan lupa post kat blog gambar baby bila dah selamat bersalin nanti...

Moga dipermudahkan segalanya...

Sofya said...

selamat bercuti..
Semoga dipermudahkanNya

ajumohit said...

Ros smg dipermudahkan segalanya ye, insya Allah semua selamat...klu baby dah kuar msti rasa kempes je perut, jgn bygkan kesakitan tp bygkan kecomelan bayimu

Amiizaa2001 said...

rose, semoga selamat melahirkan bb comel....selamat berpantang, selamat mengumpul EBM :):)

maszmadi said...

selamat bercuti rose n semoga selamat semua.. jgn lupa upload newborn baby pic untuk tatapan kami yerk..

umialya said...

mg semonya selamat, amin

zazaa said...

kak rose!
ju doa semoga selamat semua!!
insyaAllah..
nnt dah bersalin, update cecepat yer.. xsabo :p
pantang mana nnt?

Teratak Hami said...

Rose,
Semoga Allah permudahkan. Doa banyak2 ... semoga rose & baby sihat nanti :-)

mamalieyna said...

3 bulan ye rose..bestnyer lama cuti...mek na nnti 2 bulan jer..hee~

alaa jgn la diam terus, sesekali update n jalan2 la..^_^

take care n harap2 semuanya berjalan lancar, dn kita sama2 dapat bersalin normal kali ke2 ni ye..

samalah eina pun, sama2lah bermaaf2an kan..

Lily@MamaZaraZareef said...

semoga selamat sumenya..cpt2 update bile bby dh kuar k..=)

mama_umar_maryam said...

apepon enjoy to the fullest cuti 3bln tu rose!sure xcukup tmpt bekalan ebm nnt,hik3

aLyNnZ said...

rose semoga semuanyer selamat..cepat2 update blog yer biler dah deliver nanti...

nur said...

semoga semuanya akan selamat... mesti nanti rindu dengan pot pet ros... take care yer dear!

Elly & Emmy said...

semoga Allah mempermudahkan segalanya..

take care..
mesti berdebar2 kan?

InsyaAllah semuanya selamat..

Cik Aada said...

semoga dipermudahkan semua urusan kak..

N i e Z a said...

slmt bercuti ros..selamat bersalin..dan mg sumenyer selamat..amin..insyaAllah

syiela said...

Selamat bercuti.. take care!..

moga semuanya selamat yer...

KuNanGKuNanG said...

smoga semuanye slmt dan mudah..jgn lupe updet pic baby baru nnti ye..:)

Myra Jay said...

Semoga selamat semuanya dan tahniah sebab bakal menimang cahaya mata :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat Bercuti Rose..& moga dipermudahkan segalanye..!

Sidratul Muntaha said...

samalah kitanya pun..
dua2 pun kena c sect...

wahida said...

semoga semuanya dipermudahkan...aku doakan ko mudah bersalin dan bykkan berdoa yer...

Salina@IbuAqil said...

tahniah dear.. selamat berpantang.. ;)