Friday, April 6, 2012

Hadiah utk Ibu

Assalamualaikum & ceria2 selalu di Jumaat yg penuh barakah ini..

arini nak tayang adiah besday. wakakakaka..cam kekanak rebina laks..takpolah janji aku bahagia..weeeeee

adiah tahun ni lain dari yg lain sbb 2 in 1..utk ibu & anak but more to anak la sebenornye..ehehe

apekah ia?

he he he he..

dapat parcel..ati berbunga2..beli online dapat murah skit sbb skang dah ramai org jual murah sbb depa terus direct dengan pengeluar negara asal benda alah ni...murah2 pon RM560 hengget jugak melayang




v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



ni diaaaa

seketul pam tetek..wakakakakkakaka *sunggoh jujur ayat aku taip*






Avent - Single electric Pump!!!!!

time kasih abang...sbb sentiasa menyokong ibu dalam menjayakan misi menyusukan anak2...


skang aku ade 3 pam..wau tamak tak?? tamak sgt okeh. 

  • 1 pam avent manual guna since 2009 utk si rafiq & diturunkan utk si adik plak..
  • 1 pam Ameda electric double pump - beli 2010 tapi cam tak serasi dah ngan aku..maybe kene servis lagi tu...padahal org lain guna ok je..aku je semedang ade masalah..tak kene cara guna kot...wakakakak
  • 1 pam di atas..


somi aku tanye.."nak bukak muzium pam tetet ye?"


larikkkkkkkkkkkkkkkkkk




20 comments:

bonda dadif aka akish said...

aha,....mek..aku pon ade beli..tp yak manual punye sajo...

beli maen gambel aje nih....

harap misssion aku nk menetekkan bb dapatlah dipenuhi....

=)

lydzar said...

hahahah sama la kita rose, dok buat collection breastpump, tp saya punya semua pon guna duit sendiri je..

2007 Spectra3
2010 Avent Manual
2011 Medela Harmony
2012 Unimom Allegro

2015 nnt NAAAAAKk gak dapatkan FS!

Cik Aada said...

sampai 3 kak?? wallaaaa!!

oh nak tya banyak2 ai segannn..kikiki..:D

nanti boleh refer belog akak bila dah kawen nanti...lalala~

^,^

Salina@IbuAqil said...

Ekekekekekekekek!!!
Muzium Pam Tetet!!!
Wakakakakkakakaak!!
Sis, x leh blah dngor ayat tuh..
Neway semoga misi mu berjaya & happy belated birthday sis..
Lambat wish..
Sejak 2 menjak ni mcm2 dugaan jadi..
Sabar jer lah..
Happy weekend & Take care.. ;)

♥ Wina ♥ said...

wahhh hadiah yg sangat special tuuuu :-)

*azni* said...

wow..smpai 3 pam rose ada..caya lah!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

akakak..
pertanyaan baeek punyer.. muzium pam tetet pun bolehla..

cayalah rose, dh 3 tu..
selamat mengepam la nnti.. =)

~Siti Hajar~ said...

Wah! dapat hadiah pam susu dr mr hubby, sioknyer bila si abah menyokong mama, br la bsemangat lebih sikit...hehe

cik_ah82 said...

oo, akak pun beli ameda jugak ke?org suka ameda..eehehe

mamalieyna said...

waah tahniah! best tu.... mahal2 pun bila dihitung sgt berbaloi utk ibu dan anak.. tak rugi pun.. kalau cam eina ni, beli susu formula..darab2 lagi mahai loo...^_^

mkn semangat mengepam ye..~

Ena said...

cayalah....


tp ayat kat bawah tu memg kelakor.. hahahha

ch@ said...

OMG kak, byk nyaaa. kita nk beli yg swing tu pun rasa mcm mahu nangis. menyimpan-menyimpan-menyimpan. kita baru aja ada dua pureen dgn swing. aduh!

Hanis Azla said...

wah.. sampai 3 yer rose.. takpe untuk kepentingan ibu dan anak juga..

wan nurul hezrina said...

hahaha lawak mmg sangat jujur ayat2 wokeh.tergelak masa baca=)

Dee said...

tak kisah rose..asal pengeluaran susu byk dan mudah digunakan..kt opis ni pun dorang pakai yg manual avent tu je..

mama_umar_maryam said...

aaaaa.sweeeettt gift! slmt mengepam tetek,hahahaha

LYAfrina said...

wah/...lps ni mkin smngat la bila si suami support kan..lya doakan smuanya sukses rose

deqma129 said...

kak muzium tetek ek kak?kah kah kah

zazaa said...

tu lah kak rose. skrg ni kalau beli pun utk anak2.. barang2 mak dah x heran sangat nak beli. kecuali kalau dah 'sesak' betul baru lah beli.. hehe.

umar said...

sy ingin cadangkan agar di belikan pen quran digital :) yang baca dan dengar dapat pahala, yang memberi turut dapat pahala kan.
bleh rujuk di sini >> http://bit.ly/hadiah_ibu