Wednesday, October 8, 2014

Makan2 simple sempena aidil adha..

Assalamualaikum...

Cerita di hari raya haji tahun ni agak lain dr yg  lain sbb org beraya di kampung..tapi kami beraya di shah alam..hehe. Ni ade kaitan ngan kenaikan rege petrol pon iye jugok...takpela x ralat sgt pon tak balik kg seb mak saya baru lagi mai singgah shah alam jln2 umah anak2..then 20 september lepas baru je balik kg hubby jenguk omak eh....so okla tu kan..baru je jumpa org tua memasing..


Menu simple je sy masak...Ketupat Nasi, Rendang Daging Perak & Seketul kek Red velvet..hhhehe gigih mendeco komee.....


potong kek sebelum gerak2 khas coti2 sempena anniversary :-)


ade surprise sejambak bunga bila masuk bilik hotel....wah2..romantika di amor laki den...


muka heppy dpt jalan2..act dah lama tak cuti2 camni sbb memasing bz...






acara mandi kolam la ditunggu anak2...:-)



nila tempat kami menginap...Nilai Springs Resort Hotel..
bes tempat ni...dikelilingi hutan..sejukk je suasana...its a surprise from hubby sebenornye...dia cakap duk umah je tak p mana2..alih2 ajak p bercuti...heheh tq en suami....:-)


ok till then....daaa XoXo!!

9 comments:

AMIIZAA said...

wah cute sangat ada surprise:):)

NM03 said...

hi mek rose!

ko tau, aku dah berkali2 booking hotel ni tapi semuanya cancel sebab mesti ada je tak jadi nak pegi. lagi satu laki aku kata susah nak carik makan. ermmmm

Mek Rose said...

kak mija,
ehehhe yess cute kan? sekali sekala kak..:-)

kat ina,
ok je tempat ni kak...senang dpt kedai makan sbb dekat ngan USIM & kolej apa ntah satu lagi..so bila ade port student pasti ade port makan kan..inshaAllah takde msalah nk cari kedai makan..:-)

Ena said...

Sedapnya
nak nak kek tu.. yummmm
kita pun tingin nak g coti2 ngan family
tp asyik kena g kursus jek..
Penatnya badan lahai..

nurbijen said...

Thanks Rose singgah blog akak...
Akak pun terkejut tgk anak2 rose yang makin besar... how time flies kan?
Suka tgk pic happy family tu..
Bukan main romatik lagi ayah Rafiq... Untung Rose dapat sejambak rose.... Semoga kalian terus berbahagia hingga ke syurga :)

LYAfrina said...

salam rose..
haaa.. lma gak x dtg sini..
lg pon aritu tgk blog x update pom..
ni dtg dh nama lain... wajah lain... aura barukah ni??

suami rose mmg dr dulukan..selalu romantik..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah..Bestnye dapat suprise dari hubby...Romantik.. ^_^

umi alya said...

Rafiqqqqqqqqq... i miss u, hensem bangat..

yang tengah Aisyahkan? no 3 belum berkenalan lagi..

wa said...

Wah....romantiknnya...dapat bunga lagi tu.. :-)