Thursday, October 2, 2014

Nur Aishah Raihanah's 3rd birthday...

Assalamualaikum..

setelah 5 bulan tak update..harini sy akan mula berblog spt 2 tahun yg lalu...haha...re-branding blog skit...nak share pasal kesihatan sambil cerita2 pasal family & kegiatan harian....bes2

ok..21 september lepas hari lahir Aishah yg ke-3...wow cepatnye dia membesar. serius tak sedar. maybe sbb rizqi hadir lepas dia kot. So kene tumpukan kat 3 org anak yg sedang membesar agak mencabar juga...alhamdulillah dah masuk fasa OK sikit & boleh lunjur kaki..regang2 kaki skit since rizqi pon dah pandai mcm2 & blh cakap  & kita faham ape yg dia nak..:-)

birthday aishah di sambut kat kg hubby sbb kebetulan balik kg on dat week..



da besarr anak dara ibu ni...hepi birthday sayang ibu..moga membesar bagai juara, dgr kata & jd anak yg baik..amin..




kedai kek kat teluk intan tu...kebetulan hari tu kek kartun utk 1 kg punya dh abis...tinggal kek candy crush ni je yg colourful...huhhu taram jela labuuu....


ade lagi ke yg mai singgah blog mek rose ni ye?? heheh tq la if ade yg masih singgah...thanx thanx thanx...hug n kiss utk korang...XoXo...:-)

till then..jumpa lagi..:-)

4 comments:

Suliana said...

Klu tulis mestilah ada yg singgah rose hehe..

Ena said...

ada ada..

Welkem Rose
Kita suka je bc
tp blog sendiri pun
mcm chipsmore

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Welcome back rose.. :)
Happy Belatad B'day Aisya...moga terus membesar dengan sihat..Makin comel ni.. ^_^

Mek Rose said...

@suliana
betul tu..janji ade dlm bloglist memasing sure akan naik eh hehhehe

tq su sudi singgah sini..:-)

@ena

tq ena sbb singgoh sokmo sini..
ala okla mcm chipsmore dr sy ni ha mmg jarang sgt2 update..hehhe

@lily
tq lily.....qis awak pon makin lawa...:-)