Wednesday, November 12, 2008

Secret Recipe..Yey!

Semalam 11 November is 11th anniversary Secret Recipe..satu2nye jenis kek yg aku teramatlah suke n kembang kuncup idung aku if hubby aku belikan even satu slice...n off course la Chocolate Indulgence menjadi pujaan ati beta....:-)

Inilah iklannye...
Ok2..balik tajuk utama..
bebenornye..aku nak cite..semalam, SR buat a great promotion..Beli sebijik kek..dapat percuma sebijik kek jugak..haaa...mane nak dapat promotion yg sebest ini...kek ni agak mahal bagi aku..tataula if org lain kan..tapi bagi aku..mahal but berbaloi la ngan rege n kualiti..bes bes...:-)
If takde ape2 celebration, mcm tak berbaloi je nak beli sebijik bagak tu....lainla if ade birthday party or jamuan kan..leh la beli...sekali sekalo apo salahnyo...

Kami beli kek ni tongtong..kongsi skit sorang..so, sorang baru lebey kurang 10 hengget...Bijak..bijak..hahahah...dapat mkn sepuas2nye..
yg tensionya..kene beratur hampir 2 jam baru dapat..rupa2nya..org ramai dah beratur panjang yg amat..kul 10 dah bukak kaunternya...huhu..dalam iklan cakap kol 11 baru start jual..ntah apoapontah...aku tak pergi..so, tak tahula camne keadaan bebenornya..
ini kawan aku yg pegi beli tu la yg cito....

Tgk tu..Cik Din yg terlalu hepi ngan kek kami beli...=))=))

Inilah ghupe kek kami..Chocolate Fudge...(Still takleh tanding Chocolate Indulgence okeh!)

Taadaaa...kami yg hepi sokmo ngan kek kami....hiks!

Alamak..mane satu yg betul2 nak suapkan aku ni..ahahahah...matilah tercekik kek...

Ayoyo..dah tinggai banyak ni..huhuhu....

Ha?? dah abes?? takpe2..nnti suh hubby belikan lagi ye...:-)
itula cerita aku ngan geng2 ofis aku di petang selasa yg aman damai..eheheh..
tata....:-)
Pictures: Credit to Cik Din...

7 comments:

Badrul Hisham said...

Wah!!rugi nye..kalo tau aku pun g gak secret recipe smlm..sama la kite puan rose, aku pun suke chocolate indulgent..hehe!!

ita.itu said...

oh kitaorg pun beli hr tuh..tp kek dia x sdp la..sure org luar buat nih..

eedany said...

huhuhu... kat KK nan ado buy 1 free 1 okeh.

tak aci tawwww.

;(

Mr. Right said...

Boleh.. boleh belikan. Tapi mcm biasa lah, 1 slice je. Makan la sikit-sikit, pelan-pelan, ambil feel. Hahaha...

Bad,
Ko pun gila kek coklat ke? Ingatkan pompuan je. Tapi kek secret recipe memang sedap. Cheese dia lembut je, cair dlm mulut. Aduh...

rose said...

BAD
beratur panjang oooo...sib baik aku ni bkn tukang poie boli..
if tak mau aku naik hangin tunggu panjang bebenor...kikikik...

ITA
ya ka?
kami dapat ok je..as usual..
tapi yg kami heran..chocolate indulgence takde..sbb kene beli chocolat fudge tu..erm..curious gak nape CI tu takde..

EEDANY
ya la eedany..
hanya 11 outlet terpilih sahaja bah..:-)

INCEY AKU BETUL
tq tq..sbb sabor melayan kerenah isterimu ini..hiks!

yang, bad pon suker mkn tu ha..same peberet cake lagi...:-)

cemut said...

aduh xleh tahan betoi tgk die nye lapisan2 tuh.. ;(

rose said...

CEMUT

tak tahan? besss...
layanzz....