Wednesday, November 26, 2008

A1

Last sunday..aku ngan hubby gigih g Sepang F1 Curcuit nun..mak aih..jauh. Biasa ke sini utk ke KLIA or LCCT je..hhuuhu..Abg ipar aku Army..so, kami dpat tiket ni free dari dia lah. Siap ade makan lagi tu..Lunch...

Aku tgk ramai2 umat yg kat situ..aku rasa kebanyakkannya dapat tiket free..sbb selain Entrance yg dikhaskan utk Polis & MINDEF...ade satu lagi Entrance iaitu JobStreets punya..ha..tu pon tiket free tu...ahahah..
lantokla labu..janji dpt free...

Lepas balik dari klinik..kami teruss ke sana..(ke Klinik? nape? ko sakit ke? Takpe2..nnti aku blogkan pasal ni..ngeh ngeh ngeh)

Sampai2 je..parking mak ai...dah agak penuh...sib baik cepat skit n ade satu lagi ruang kat situ...so, takdela parking jauh sgt n takde la penat jalan kan..Mana2 yg parking bwah pokok kelapa sawit nun..mak aih..jauh nyelah..tak sanggup den nak menapak huh!
Parkingnya..mak aih..RM5 per entry..bayangkanlah..beribu umat yg pegi sana..n beribu kete..


Da sampai da....

Inila tiket kami..Thanx Yop...bagi kami tiket ni..:-)

Camat Datang..

Sepanjang jalan ke Grand Stand..ade terpamer kete2 mewah ni..tantek..
Aku ingat nak beli 2 la..kikikikik...


Ini perlumbaan kete2 biasa..
Bergegar taik telinga ko....laju berdesyum..
tp yg lawaknye..kete Mesia (Satria) selalu tercicir!

Ngah siap2 nak mule kan race...

Vrrooommmmmmm...Taik telinga pun leh gugur lah nih weh bila dah start race..uhuhu..Tu belum F1 lagi kan..if F1 aku tataula..
(Gambar tengah race tak dapek nak snap..rasa bergegar otak..syik tutup tlinge jek)

Da nak Balik..Tengok tu..ade 2 badut..mak ai..gune kaki galah...hiks!

Jumpe Lagi..Tata...:-)

**** actually aku tak abis pon tgk race ni..aku tak sedap ati..jantung aku jadi kencang je..perot rasa sakit..tobat aku taknak tgk lagi racing2 kete nih....huhuhu....sakit telingerrrrrr!

7 comments:

cemut said...

hahahaha kalao cemut pun kompem taleh tahan bunyi tuh.bunyi moto kuat2 pun da ase nk menjerit ag a lagi bunyi keta2 ni..

Y u Z z 9071 said...

hye rosee...

soryy bz la akhir2 ni...lmbt nak singgah..

rose email alamat rose kat yuzz yer..

yuzz9071@yahoo.com..

daa

rose said...

CEMUT

serius..sakit telinge..
betul2..org pn tak sker bunyi motor yg bising..
bunyi mcm ribut..lari mcm siput..keh keh keh

YUZZ

nak alamat?
nak bagi kite present ke?kikikik...

nnti org email..

kojah said...

mau itew ticket free jugakkkk...hoho
sis, g klinik sakit pe??

ita.itu said...

wah rose..ko mmg gigih ok pepanas pg..kalo aku kim salam la..hehe

rose said...

KOJAH

heheh..sakit apo..tape.nnti kita blogkan..sabor2..

ITA

takdela nak pegi sgt..memandangkan hubby ni ha nak poie..
katenye nak org merasa p sana n tgk racing kreto..
mak ai...sakit telingo...huhu

eedany said...

Tak best ke nengok racing?

ai tak pernah lagi tengok...kena fikir 2x lah kalau nak pergi!

:)