Friday, November 14, 2008

My New Look...

New look?
ape yg NEW nya?
hehhe..tu ha..blog aku...mesti mula2 baca ingat tuan punye blog ade new look kan?
nan ado nye..hehhe...den mcm dulu je..takdo yg baru2..
thanx for My incey aku betul...for his effort utk blog isteri kesayangan ini..hahahahha...(matilah puji diri sendiri)..
ape2 pon..aku sker new look ni....BLACK+PINK...lately..im really really really obses into PINK!
ha?? pink..ayoyo..kaler tu tak pernah lak aku sker yg amat before this..
if aku sker mesti majlis tunang / kawen aku ari tu aku guna tema pink kan...Ehehehhe...
aku ade banyak benda nak cito ni...tapi not today..ader krojer yg nak dikerojer kan...bos dah balik dari outstation..so kenela buat2 busy..(busybodi ka?) kui kui kui...
Gambar kawen yg kat perak dah dapat...nnti kiter cite2 kat sini ye...
jumpe lagi....:-)