Friday, October 23, 2009

Red Flag!


**pic credit to Mr. Google


Apekah??? Hua hua hua...

Pagi td dah kene red flag...cam kene tembak je my reaction time tuh..
on the 101 day!
cam cantik2 je dia timing kan..eheheh
Ini my first red flag after gave birth
Memula cam cuak gak tapi dah tanye2 Mak, kakak2 & kawan2..its NORMAL!
ade org tu sampai 2 tahun baru dapat red flag and ade org tu..tak sampai sebulan after 60 days..dah dapat bendera jepun nih..
hurmm..its depends on individual condition..

aku fully BF..tu jd cuak tu..sbb aritu baca artikel..if Fully BF..askar jepun lambt menyerang..:-D

yang besnya..no period pain at all....alhamdulillah.. adakah selepas bersalin..senggugut akan hilang camtu je? or nanti2 akan mai balik..if akan ade jugak period pain, mintak2la sikit2 je..heheheh...

well..its time to get protection bebeh..ati2 di jalan raya..kah kah kah....
*sabor jela aku nih*

8 comments:

yan said...

hihihi.. protect jgn x protect.. nnt eksiden cam kyan..

Kujie said...

tiap org berbeza, info yg kita baca buat panduan saja...


hahaha...teringat komen kak jie semlm

Dee said...

dgr citer org bf mmg lambat..kak dee dulu cpt je..sbb x bf..hehehe..get protection b4 accident eh..sok2 dh accident jgn sibuk nk gugurkan lak..babab nti...

rose said...

Kak Yan ~ Wakakakakak..cam nak g perang lak kan...

Kak Jie ~ betul tu..mula2 tu ingatkan semua org sama..bila tanya ramai org..rupanya bergantung pada org jugak..

Kak Dee ~ Tula antara salah satu sbb kenapa sy nak fully bf..tapi nampaknye..tentera dh menyerang..hehe
gugur? nauzubillah..InsyaAllah..akan get protection before accident...agagaaa...

lankapo said...

prevention is better than cure hhehe

rose said...

Kapo ~ betul la tuh...betul sgt2..ehehhehe...:-D

CatlinaFly said...

my red flag dtg masa e-ein umo 6 bulan!lame jugak kan?padahal sy stop bf masa umo 4 bulan sbb dia tak nak..maybe sbb masa tu sy masih pumping...skrg ni dah stop pump...huhuhu relaktasi tak berjaya..

CatlinaFly said...

rose, u might find this tuto useful...

http://template-mama-freebloggertemplates.blogspot.com/2009/01/widgets-tutorial.html