Friday, June 22, 2012

Jom Combat!

Assalamualaikum...

skang ni rafiq suka betul mengikut adik dia combat sekali...kdg2 satu umah mereka mop lantai...si adik tu ok lagi la sbb takleh jalan..si abang plak kdg2 tu lebih2..

adik tercengang2 tgk abang..."awatla abang aku ni eksited sgt??" ahhahahaha mmg serius muka dia cam cuak pelik tgk abg dia gelak sorang2...

jom join depa combat.........




Tengok mulut rafiq..."Iyah Iyah...." yela mau tak iyah2 dia dah 
besau nak sumbat diri bawah tu lagi...haihhhh

If adik stop...dia pon turut stop...kikikikik

Cakkkkkkkk.....dahla pakai serkup ibu...tu yg nak pakai tudung serkup ilang..
dia nye kejela...

Si adik..steady je..ngan rambut pacak dia..ehehhee



11 comments:

ieda said...

mmg selalunya yg besar akn melbh2 dr yg kecik.mcm Haziq kt rmh pengasuh la.ikut sekali merangkak mcm baby,xpun Haziq yang mulakan dulu merangkak

Nad @ MamaZN said...

la...serkup ibu ka rafiq..?
igtkan songkok =p

ADEEYA said...

heheh aishah :)) tercacak rambut takyah pakai gel dah heheh :))

Nadiah Sidek said...

hihi..kadang-kadang memang macam tu. yang tua mengikut yang kecil. agaknya dia tengok macam seronok je adik buat macam tu. dia tak tahu adik dia kecil lagi..tak boleh jalan lagi :D

mama_umar_maryam said...

senangg, bersih bwh meja makan tu,hahaha

Fieza79 said...

hehee...main combat2...sweet nya dua beradik..

etiey.com said...

heheheh tunggu yang sorang lagi mek rose. confirm rumah semakin ahri semakin bersih tak payah mop dah hehhehe

mamalieyna said...

hahaha...si abang pulak ngajuk si adik ye..adik pulak tercengang..hehe..esok2..arif pun sah2 jd camni agaknya..

wahida said...

kahkah...lawak la rafiq ni...adik dia stop, dia pun stop...

dua2 comel!!

~Siti Hajar~ said...

iyah iyah...cepat adik cepat mama kejor kite kat blkg tu...hehe

ala mama xmo ngaku plk...hikhikhik

wan nurul hezrina said...

seronokkan dah ada kawan rafiq?kalau idak maiklah sensorang..pasnie mek kasi lagi satu kawan.tunggu kay..