Monday, June 9, 2008

Seminar Lagik..hurmmm..


Salam Isnin...


hurm..I'm Away..Again!

ade Seminar Penyelidikan kat Pusat Latihan UiTM, Kg. Gajah Peyrock...lahai..malehnye nak pegi..3 hari tu...dah terasa akan kebosanannye kat sana..ngeh ngeh..sbb nak kene buat presentation kan..

if pegi jenjalan kan syiok..makan2 angin..hehhe..tak payah nak pikir pasal kerja...


pastu...petang 11hb nye..ade lawatan ke Jabatan Mineral & Geosains kat Ipoh Peyrock...


K la...tata!

6 comments:

Malim said...

amboi sempat tukar nama blog.. so klu dah tukar ke pot pet tak ler buleh bersawang blog ni kan?

PuteriSatu said...

ada seminar...time bujang bestla gak pi jenjalan..klu dag kawin ada anak plak...aduhai..wajah anak sentiasa bermain di mata....windu gilos...

rose said...

MALIM

hehhe..ntahla..bila member cakap jiwang karat tu yg maless tu...sbb tak sker la di cop jiwang..ngeh ngeh

PUTERISATU

betul2...sokong 200%...ngeh ngeh..
sbb member2 yg dah kawen n join kami..semua tak sabar nak jumpe anak2..windu giler katenya..
org pon leh rasa ape depa rasa tu...:-)

TauruzMama said...

Seminar sambil jenjalan eh..sonot kan..

Honeylemon said...

take care....

ezrazlin said...

bz nyerrrrr..huurrmmmm!