Saturday, June 7, 2008

New Blog Name



Salam semua..

aku dah tukar nama blog ni dari Bermulanya Di sini ke Pot Pet Mek Rose..nak tahu sbb ape?

haa..sbb aku rasa Bermulanya di Sini tu mcm jiwang karat semacam je..hahahha..sbb aku bukan jenis jiwang2..

Actually nama Bermulanya Di Sini tu tetiber je terlintas kat kepala aku..then bila ade kwn2 aku singgah blog aku..depa cakap...Aiikk..sejak biler lak jiwang2..hahahhaha...alamak..terjiwang sudaaa...and then..sbb aku nak tukar jadi Pot Pet Mek Rose adalah sbb aku org terengganu..kat negeri aku...mmg selalu guna ayat "Mek" untuk org perempuan..hehhe..

okla..ape2 pon..aku dah decide..aku nak letak nama baru..Pot Pet Mek Rose..

aku punye blog kan..suker akula nak pot pet pasal ape2 pon..hehehehhehe...

hurmm...alamak..tak update lagi pasal cuti2 mesia..okla..next posting lah....

hepi weekend...tata!

1 comment:

ezrazlin said...

oh tak jiwang ke? wahahahahaa! takpelah..sy mengaku jiwang ekeke tapi ngan terpilih je huhu!