Friday, December 5, 2008

Juara APKM..tahniah UiTM..

Last week..pengumuman untuk Anugerah Kualiti Perdana Menteri (AKPM) telah dibuat pada 27 November lepas kat PICC..n off course la Pak Lah yang rasmi.. dan yang pasti UiTM adalah juara ...yey..! aku tumpang bangga as part of warga uitm kan..

Kami kat uitm ni...semua deparment bertungkus lumus menyediakan bahan2 yang diperlukan sepanjang tempoh penilaian..

Untuk pengetahuan semua..AKPM ini adalah pengiktirafan tertinggi Kerajaan kepada agensi2 sektor awam yg telah berjaya tonjolkan kecemerlangan yg menyeluruh dalam pengurusan organisasi masing2. selain tu..mampu sampaikan perkhidmatan yang berkualiti kepada pelanggan gitu....ngehehhehe..
adiah dia agak lumayan ko...Wang tunai RM50,000.00...perggghhh...tu selain nye dapatlah piala n sijil kot..ntah..aku tak ingat...selain tu penerima anugerah leh letak logo Q besor tu kat letter head..for three years...matila membazir cetak baru...huhu

ohh..before that..thanx to semua urusetia yg terlibat ngan AKPM ni kat putrajaya nuh...Datuk Aleeya pon salah seorang kan..heheh...tq...

sebagai penghargaannye...kami semua staff kat uitm ni diberi sijil penghargaan...huhuhu....


***** Tolong...pale aku pening..berputor2..mcm bilah helikopter..kui kui...

2 comments:

eedany said...

Wah tahniah rose dapat sijil...

Apasal pening? pi lah klinik ok.

:)

rose said...

pening2...pening lalat..heheh...

ok..nnti kite g klinik k...:-)