Wednesday, December 31, 2008

Babai 2008...Selamat Datang 2009

Rasa cam tak caya je..pejam celik..dah nak masuk 2009..ayoyo..
2008 meninggalkan banyak kenangan dalam idup aku..terutama Hari Bahagia aku..if nak cito banyak lak nak list kan kan kan..ehehe..

alamak..dah 2009...maknanya..umur aku akan masuk 29 tahun?? arrghhh..makin tua...huhuhuhu..sabor jela kan..dah nak masuk 30? ishk..!

kene tanam azam nih for 2009..nak wat wish list la..heheh..nak tgk leh tak capai nih..keh keh keh...nntila pikir dulu ape nak diwishkan..boley?

ha..budak kecik ari tu dah besor skit dah skang..makin menjadi2..ade lesung pipit kat pipi kiri..sweet sgt..:-)


tgk aku tak berkelip2..gambor ni tak terang..sbb aku tak guna flash..org cakap baby tak elok tgk flash2 nih..hehhe


aku bebenornye takde mood langsung nak update blog..alahan tak abis lagi..pening..muntah2..tapi berat badan makin naik..boley? tak caya ke? scroll ke bawah..kah kah kah..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

anak sapola tuh..bulatnye..keh keh keh...

ahahahha...lantokler labu..janji aku puas dapat makan ape yg aku nak! makan kuar balik pon kuar la...janji puas!

aku ade gak kawan2 yg malu nak tunjuk muke deme masa pegnent..sbb bulat semacam..tapi aku...ade aku kesah?? ahahahah...aku suke..

minggu lepas suppose aku balik kampung tau..

tapi tak jadi balik sbb akak aku bersalin kan..mak aku pon ade kat sini..wat ape aku balik kg..balik kg pon sbb nak jenguk mak...

then minggu ni..cuti lagi kan. (1st january)..tapi nampak gayanya tak dapek lagi balik terengganu sbb hubby tak dapat cuti..hmmm...

terpaksala postpone ke minggu depan..masalahnye kene amek cuti 2 ari lak..khamis & jumaat..

tapi takpela...demi Kepok Lekor yg aku idamkan tu dapatku makan sepuas2nye nnti...keh keh keh..ngidam seh! kepok lekor Losong Kak Yah...beli yg panas2..terus makan kat situ...nnti aku blogkan..kasi org diluar sinun terliur..keh keh keh...


eh..2009 aku bakal dapat baby..semoga baby dalam perot aku ni sentiasa dirahmatiNya..sihat2 sokmo & sempurna sifatnya.....jate ke tino ke..aku kisah..janji sihat...amin....:-)

ape2 pon...aku nak ucapkan..


SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2009


Semoga 2009 membawa seribu kejayaan & kenangan manis yg banyok2 yep...insyaAllah.....

8 comments:

aD said...

comelnyaa baby tu.. geremmmm!!!

ita.itu said...

gebu pp ko rose..hehe..aku tua setahun ek dr ko....comel baby tu nok

eedany said...

Rose,
Salam Maal Hijrah 1430H dan Selamat Tahun Baru 2009

Azam 2008 yg lalu dah tercapai? Kalau belum teruskan di tahun 2009. Jangan putus asa ok.

Goodbye 2008...
Welcome 2009...

XOXO...

Dee said...

rose bior gemuk skrg..nti pantang ko dietlah dik...jgn ko kempunan apa2 dah..meleleh2 nti air liur anak ko...hahaha..

rose said...

AD
comel kan..org rsa nak gigit2 je...heheh

ITA
oo ye ke..maknanya..ita sebaya ngan hubby kiter la..:-)

EEDANY
hepy new year juga..
semoga semua impian di 2009 akan dimakbulkan..amin..
:-)

DEE
nafsu makan jgn cakap la dee...membuak2..hahaha
kdg2 je makan tak kuar balik..
selalu kuar balik la..ahhaha...
tula..nak makan semua yg rasa nak makan..
kang meleleh lak air liur dia..keh keh keh...

Y u Z z 9071 said...

naik badan pun maintain comel..takpe...take care urself and baby k

faiezz said...

Salam Ros..he3x...comelnya baby 2 geram..sy tengok..n klu Ros dh pregnat ..pedulikan berat badan naik..mmg dh zahirnya mcm tu..mana ada org pregnat maintain jer beratnya..lgpn comel ape?yg penting sihat n not overweight...xsbr nk tenok perubahan diri Ros sket2.anyway jaga diri n baby baik2 ok..bykkanlah tulis story dlm blog ni

rose said...

YUZZ
thanx yuz..insyaALlah kite akan jg diri kita sebaik2nya..:-)

FAIEZ
salam faiez..
camne payung tu? ok dak? heheh..
ok faiez..thanx...
nnti kawen jgn lupe jemput okeh..:-)