Monday, December 1, 2008

Souvenir dari Bos Besar & Bos Kecik

Last 2 weeks bos aku oustation ke Sabah..biasala selalu dia bagi mcm2..
n kali ni gelang..aku nak blogkan sbb aku sker sgt2..hehhe
tadi pagi...dtg2 je ade lagi souvenir dari Mizan..bos kecik..:-P.
Sabtu & Ahad ade aktiviti ngan students ePJJ ke Cameron Highland..biasala dia takde anak bini..leh la mengekor je ke sana ke sinun...
Inila gelangnya..lawa ko..suka bangat..
Kat belakang tu antara souvenir2 dari bos2 n lecturer2 masa kat tempat lama..
Depa ni takde keje lain..outstation je korje nye..ish..jeles aku...hehehe..

Ini dari Al Mizan..fridge magnet..nnti balik tempek kat peti ais aku.:-)



Tensionnya..banyak korje laks ari nih....ish la...Grrrrrr...

7 comments:

ita.itu said...

lawa siot...untung dpt..apa lagi melaram cpt..hehe

kojah said...

2 lagik tuh dpt FM...hehe

Helena said...

dah ada rasa fenin2.... mual2? hehe

cemut said...

len kali ikot la dorang p outstation hihihi

Y u Z z 9071 said...

untungggg..

fm tu pun menarikk

rose said...

ITA
dah melaram dah..
hiks!

KOJAH
bes2..org pn sker sgt if dapat FM..:-)

HELENA
hai sis..miss u..
dah lama tak drop by ye..
tup2 mai cakap org penin2..:-P
tunggguuuuu.....hehehehhe...:-)

CEMUT
dulu2 masa bujang ade gak ikut..yg dekat2la kan..yg perlu bantuan staf bawahan..skang dah kawen takde leh dah..uhuhu..

YUZZ
mmg untung...:-)
yela..depa ni elaun keraian cecah 3k..takkan takde habuan utk kami kot..ehehehe..tu baru skit tu..:-)

eedany said...

Rose pun kumpul FM ek?

nanti ai sendkan FM Sabah. Jangan lupa email address rose tawww...

my email : eedanys@yahoo.com

:)