Tuesday, December 9, 2008

Si Aidil yg Nakal..

Aku tgk2 balik gambor dari camera akak aku...tergelak sorang2 aku..terus aku transfer masuk PC aku...
huhu..gambor2 ni dia snap masa depa majlis kawen aku kat perak tempoh ari..
Time ni depa ngah siap2 nak check out then terus ke dewan utk majlis sanding aku...

Cube perahatikan si baju kotak2 tu...ha..nama dia Aidil Syahmeer...
Mak aih..bapakla suker menyakat org...
Tgklah semua gambar dia sengaja buat "peace" atas kepala adik2 badik n sepupu dia si Ika..hahahha...adui..lawakla budak nih..teringat abg aku yg no. 7 tu...masa kecik..perangai dia sama ngan aidil nih..dahla muke abg aku masa kecik sebijik muka dia...huhu...

Kepala si abanye...Danial yang jadi mangsa....kikikik



Si kecik kat belakang tu....baby Haziq..baru dapat kaki..mak ai..tak reti penat..berjalan je korje nye...

Tengok tu...Tak sempat nak letak tangan tu betul2 kat angle dia..sbb dia nak terjatuh kate akak aku..hahahaha.....alahai bucuk2 mak su nih...:-)
Miss them sooo much!!!!
Tak sabar nak balik Terengganu...Cuti Krismas ni pon tatau dapat balik ke idak..Kakak aku (Mak Ika) dah nak sampai waktu untuk boom je tu..kang aku balik kg..sapelak nak tengok2kan Ika time dia masuk bilik bersalin kan..hmmmmm (Sigh)...terpaksala aku berkorban untuk akak aku sempena Raya Korban ni kan...huhuhuh..Sabor jela kan...

3 comments:

eedany said...

kiut miut tau anak2 buah u semua rose..

balik kg nanti, jgn lupa cium satu2 tau...

:)

ita.itu said...

comel la anak buah ko rose..aku ngk pun geram..hehe

rose said...

EEDANY
hoho..sure kene gonggong balik nnti ni..smpai merah2 pipi..terutama si haziq tu..
org sker main ngan yg kecik2 je..sbb tak tatau ape2..ehehehe

ITA
comel mcm mak su dia kan kan kan..kikikikik...