Monday, December 22, 2008

Tak Sedap Ati...

Dalam Seminggu ni....

aku rasa tak sedap ati je....

sbb akak aku (yang ngah tunggu ari nak bersalin tuh) tibe2 kene tahan kat spital...

doc cakap Uri dia berada di bawah..dan terlekat pada rahim..iaitu pada tahap 4 (Kritital)

bersalin mmg sah2 kene operate...then if uri dia serius melekat kat rahim..maybe rahim dia kene buang...Nauzubillah...

Mood nak berblog tiba2 ilang lak...

pagi tadi..pukul 10..akak aku dah selamat lahirkan baby girl....

akak aku kuar labor room dalam 11.30...

lahai siannya...

tiba2 aku rasa sebak...mesti dia sakit lepas bius dia dah ilang nnti...hurmmmmm....

tadi akak aku yg kat kelantan call...ngah menangis2...dia cakap lepas call mak aku yg kat spital...n mak aku cite skit2 keadaan akak aku tuh...yg tak sedor lagi..dia tiba2 sedih n nangis sbb teringat camne sakitnya nak bersalin..camne pengorbanan seorang ibu nak bersalin..
mak aih..aku pon ape lagi..same lak nangis sok sek sok sek...
tiba2 terpikir..camnela mak aku lahirkan kami 8 adik bradik...mesti mcm2 yg dihadapi...

petang ni aku nak amek half day....nak g tgk akak aku kt PPUM...harap2 semuanya selamat..Amin........

5 comments:

cemut said...

rahim kena buang??? mintak2 jauh dr menda2 centu.. aminnn.

tu la slagi kita xrasa betapa susah nak melahirkan.slagi tu kita still xrase betapa besar pengorbanan ibu kita..

btw hope ur sista ok ya..
n ntuk kak rose..jaga kesihatan :) .. da ade rase tendang2 x

Y u Z z 9071 said...

byk2 berdoa tau...insyallah

rose said...

CEMUT
hehe cemut..lom lagi ade tendang2 la dik yang..:-)
tecik lagi...

YUZZ
iya..tu je yg kita mmpu buat..yg lain2..berserah pada Allah...

Dee said...

InsyaAllah selamat..dee pun 2x operate..hope everythings gonna be fine..amin...

Fid said...

rose
bersalin ni more to rezeki masing2 juga..yg penting selamat..heheheeee