Wednesday, December 17, 2008

Syukur..Alhamdulillah...:-)

Apekah itu?? Jeng Jeng Jeng....

Ehehhehe....Alhamdulillah....sonoknye..inila yang aku tunggu2...before kawen berdoa banyak2 kat Allah agar cepat dapat baby..yela aku kan dah makin tua..dah 28 tahun dah..semestinya kene dapat anak cepat2 kan...:-)
Umur baby aku dah 2 Bulan....cam tak caya je secepat ini...Alhamdulillah...
Dah ade heart beat..Doktor cakap dtg lagi sebulan..then akan nampak pertumbuhan janin yg lain lak..mcm tangan..kaki..uhuhuh....Subhanallah...semoga semuanya selamat....


Eh..anak sapa la ni? tembamnye..ahahahah....patutler selera makan aku membuak2..
Even mabuk ting tong ting tong...aku still leh makan..cuma kekadang je ade benda takleh nak telan then terus kuar....penat makan...huhuhu....

Org yg paling hepi of coz la My Hubby.....hehhehe..

Actually kami dah tahu awal..sbb test sendiri..cuma aku tak g klinik je lagi for confirmkan...aku pon kurang pasti tester tu leh caya ke? ahahahah...tapi takpe..aku tunggu lagi beberapa minggu....then inila resultnya....Alhamdulillah....syukur sgt2...:-)

Kawan2 semua...doakan kesihatan kita n baby kita ye...semoga selamat semuanya...:-)

23 comments:

Umi Mia said...

Congrats Rose...suke sgt bila dengar ada org mengandung....jaga diri baik-baik tau...:-)

aD said...

alhamdullilah.. tahniah.. tahniah.. berderet-deret la kita masuk spital & berpantang pasnih ye.. hihihi :)

Badrul Hisham said...

alhamdulillah..wahh!!bunting pelamin seh!!jaga diri elok2 ros..nnt dah kuar bgtau la ek..

ita.itu said...

alhamdulillah berjaya gak ye ko main..hehe

eedany said...

Tahniah Rose...

Jaga diri baik2 tawww.

:)

alia said...

tahniah.....bestnya...

salam perkenalan

Dee said...

Congrats..rose..masa mula2 dee tgk gambar janin masa scan tu kan..dee nangis tau..rose nangis x?

PuteriSatu said...

tahniah...

mizlynn said...

wahhh..congrat kak rose.. nnti anaknya sebaya ngan anak kak ct ke?

cemut said...

haha xsangka betoi ckp cemut kat enty bawah pembawakan budak.
anyway!! congrat rose!!! ;) jaga diri ya..

kojah said...

wahhh cOngrats sis!jaga diri mOlek2 yerk =)

-s-o-f-t-i-e ~eross~ said...

congrat rose...

-s-o-f-t-i-e ~eross~ said...

congrat rose...

Y u Z z 9071 said...

tumpang gembira rose....

alhamdulilah...take care tau

Nasa said...

tahniah rose .. patutler gamba dlm post sebelum ni nampak lemah longlai je .. ader isi rupanya ..

My Blog said...

tahniah... bunting pelamin yerkkk..syukurrrr..

rose said...

UMI
thanx..insyaAllah..time2 nila kene jaga kan..heheh

AD
heheh..tula..org maybe akan berpatang dalam bln puasa tahun depan..hehe..dugaan kan..tp takpe...:-)

BAD
wah2 ko..kan main lagi.
bunting pelamin ko bagi..ahahaha..
lepas ni ko plak bad..jgn tunggu lama2..

ITA
hahahahah..siot je ita..ahahahah...
main guli ke?
hahahahah

EEDANY
tq2...:-)

ALIA
tq..
salam kenal juga..n thanx for drop by..:-)

DEE
kita dah test guna tester kan..ha masa tu la org nangis..cm tak caya akan jadi ibu..hehehhe...serius punye nangis..teresak2 ko..ahhahah

MAMA AQILAH
time kasih...:-)

LEEN
eh..tak kot..sbb kakak akak tu jangka nya akhir bln nih...if dia kuar tahun depan...akan sama la ngan anak akak..insyaAllah...:-)

CEMUT
wah..cemut dah jadi ahli nujum la nih....:-P :-)

KOJAH
thanx kojah...kojah bila lagi..ehehehe..akak dah tgk dah kojah nye pakwe..msa tayangn perdana madagascar..he he he

SOFTIE
hehhe...softie..
cakap kat sukun..suh masuk minang cepat skit eh...kang turn korang lak...tq ya..:-)

YUZZ
thanx yuzz..inila berita paling gembira yg kite pernah dapat...:-)

NASA
heheh..thanx nasa...
ko biler lak?
aku dengar dah ade ehem2..:-)

MY BLOG
ye ke? aahahahha...
tq...:-)

Mummy Cool said...

Salam ziarah dari mummy...
taniah dengan khabar gembira ni ya yang... semuga hidup rose dan suami akan tambah ceria dan bahagia...

rose said...

salam mummy
thanx singgah blog kite..
n thanx for da wish...
aminnnnn..:-)

Fid said...

rose
tahniah!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam
tahniah dan tahniah. bilalah akak pulak nak dapat rezeki anak ni?

GadisHijau said...

salam perkenalan, tahniah dan tahniah,besnye nak jd mummy :)

rose said...

FID, CRAZY BEATIFUL & GADIS HIJAU

thanx a lot...
doakan kita selamat semuanya ye...:-)