Wednesday, December 3, 2008

My Big Day Part II ~11 Oktober 2008~ Perak

Oppss..cite dah agak basi ye tuan2 dan puan2...hahaha..actually dah lama nak update pasal ni..tapi asyik terlupa nak bawak CD gambar2 kawen aku kat Perak nih..
Abis camno..kat umah still tak ade internet lagi..almaklumler..umah baru nak isi skit2 barang..nnti dah lama duk situ n steady..aku akan masuk internet..senang nak update blog..muehehhehe..

Okla..ini Gambar2 masa majlis kawen aku kat Teluk Intan, Perak. If nak tunggu kat Blog Incey Aku Betul aku tu nak update pasal ni..takde nye..dia pon duk tunggu aku update kat sini.....huhuhu...

Majlis ni berlangsung on 11 Oktober 2008...seminggu selepas kenduri aku kat Terengganu..Kira majlis bertandang la nih..
Kat sini pon ade sanding2 bagai..lahai..mmg penat upenye kawen2 ni ye..penat nak layan org..penat nak senyummm.....huhuhuhu...sib baik aku antu kamera...lain lak ngan hubby..susah nak senyum..tapi bila dah senyum..maniss cam gule..hiks! (matilah puji laki)...ahhahaha..takpo..janji sojuk jo mato den nengok dia....i lap u...:-)

Kami dari terengganu bertolak awal sehari..10hb dah bertolak..sbb takut jadi apa2 kan..at least tak kelam kabut..
Dari terengganu..Perjalanan yg amek masa hampir sehari..bertolak dari pagi2..sampai perak suppose dalam 4-5 petang..tapi disebabkan ade salah satu kreta rombongan pihak aku rosak..tersadai la dalam 3 jam....banyak gak la dugaan..sbb masa tu betul2 kat puncak gunung nak ke Cameron Highland nun..ngan sejuk2 dalam kabus tebal nye..adui..inila antara ujian2 sepanjang majlis kawen aku...ade lagi ujian2nye..tapi maleh nak listkan..huhu

Then lepas dapat bantuan..teruskan perjalanan...dalam 8.00 malam sampai hotel..terus check in...then esoknye tu..majlis berlangsung tung tang tung tang kat sini....:-)

Ok..jom nengok gambor...


ecececeehhhh....:-P


Pelamin Kami...ijo..Yuzz mesti suko nih...

Pong Pang Pong Pang..apo laie..kompang la...huhuhu

Tabur ape tuh?? kikikik..terkejut den..


Renjis2..:-)

Antara Kawan hubby yg mai..(geng SERATAS)

Another kawan2 hubby..(Geng PPP uitm ~ Korea)
Eh..geng aku mano?? kikik..ade la 2-3 kerat mai...sbb yg ramai sure la kat kg aku kan..kat terengganu..:-)

****gambor2 kawan2 hubby aku tempek kat sini sbb hubby aku yg mintak tempekkan..so, mane kawan2 dia yg ade terbaca blog aku..leh la amek kat sini ye...


MMMMcak!!...kekkekeke



My Family..ade lagi rombongan dari terengganu..tapi dah balik terlebih dulu sbb ade hal..tu semua pakcik2 makcik2 aku...yg kat ats ni adik bradik, ipar duai n anak2 buah aku..dan ade lagi 3 bradik tak mai...

Posing maut kooooo......hahahahha.....biler lagi kan kan kan....:-)

Tata..kami balik dulu...........jgn kaco ye...ahahahaha....(amboi2 mek rose..kan main ko yep)
Okla..ade lagi gambor..tapi tak larat den nak tempek...ngeh ngeh ngeh....
tata...:-)

5 comments:

ita.itu said...

wah lawa pelamin ijo ko..hehe..comel jek main cak2

kojah said...

owhhh sis br kawen ek?anyway, slamat pengantin br...smoga bahagia ke akhir hayat...=)

rose said...

ITA
Ijo kak..heheh..
dah tua2 bangka pon nak main cak2..kekekek

KOJAH
ari ni 4/12 genap 2 bulan akak kawen..ehehehe..
kojah bilo laie?

eedany said...

cantiknya pelamin ijo tu...

Semoga cepat dapat baby rose.

:)

rose said...

EEDANY
ye ke cantik?
itu pilihan belah hubby..tq ya..

oowwhh..baby...amin...
tungguu....nnnti nak kenal kan ngn babu da dia...:-)