Monday, February 28, 2011

Aksi rafiq yg mencuit Hati Ibu & Abah

Suatu hari, di Plaza Masalam, Shah Alam...


"Hai...boleh berkenalan?..nama sy Rafiq..*wink wink*.."

"Jom p makan Subway nak? sy belanjer.."

"Nape kaku je ni tak gerak2..pastu diam je..Pekak ye?"


"Eh, ada can wat lari awek ni nih...sat2..tengok line clear ke tak..Orait!!! Line Clear!"
"Ihhh...Uhhhh....Ihhh...apesal tak gerak2 ni...
Awak ni makan banyok ye? tak jadila nak lanjer...nnti pokai sy.."


wuwuwuwuwuwuu....ituler keletah mamat ni..ade aje aksi yg sgt2 mencuit hati kami suami isteri..rafiq...rafiq...

sudahnye..dia tinggalkan patung tu camtu je..eheheheh..lucu sunggoh!


p/s: pasal yg rafiq menangis sekuat hati tu..dah 3 mlm berturut2 sy baca yasin & mengaji surah2 lain dalam bilik..alhamdulillah..dia dah tido lena 3 malam berturut2..:-)

12 comments:

bonda dadif aka akish said...

rafiq....mau kawan yah....ahaa...

seprais...!!!

lydzar said...

amboi2..kecik2 dh nk tunjuk skil romeo yer heheheh

mmg mencuit hati

NM02 said...

gelak petang senin

Izan Ishak said...

mmg comellls sekali....pandai ibu buat dialog gitu~

umialya said...

Lamanya x jumpa rafiq, winduuuuuu

KedaiGambarKami, Kluang, Johor said...

hahahah rafiq comelnye..e-ein masih takut2 dgn patung..patung mcdonald berani ler sikit2

mamalieyna said...

hahahaha....rafiq ..rafiq...kasi cik na tersengih2 depan pc memalam ni..hahaha...mmg mencuit hati lah~ budak bijak nih!

Alhamdulillah...

CatlinaFly said...

opppss...dah sign tadi profil kedai tapi terkeluor jugok..sorry eh..:)

Fieza79 said...

rafiq2...mmg kelakar tgk gelagat dia...hihii...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe...lawak rafiq..
sesuai jer ayat tu ngam keletah Rafiq dlm gmbr2 nih.. ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

akish,
rafiq cakap..Nak Nak nak..ehehehe

lydzar,
romeo kg pisang..agaga

nieza,
gelak jgn tak gelak

izan,
ibu rafiq tu nak jd penulis skrip tapi skrip merapu camtu leh la..ahahah

kak tini,
tula ibu dia takde mood nak menempek2 gambor..hihihi

cat,
sebenornye dia takut giler ngan patung2..tapi ntahla nape yg kertas camtu dia berani plak. maybe sbb rupa manusia betui kot..

iena,
alhamdulillah..makin besar makin byk akal dia...ehehe


kak fieza,
ehehhe..lucu kan

lily,
hik hik hik....:-D

mumtaz said...

ha3...lucu rafiq nie..