Wednesday, February 16, 2011

Aku teringin Droyan laa


Tadi tengok kat blog Kak Ina Hashim...besnye droyan

aku teringin la..

ok. tu je nak cakap. jgn marah ye kalu baca posting ni.  ehehehhe.

mood berblog masih ke laut merah.

daa

17 comments:

[-suziey-] said...

skang ni xbyk lagi kan doyan..tp kt kampung byk sket la.ade je nmpk..ish ni yg buat teringin jgk ni..huhu,,cik rose mmmg tau..

Cik Puan*PIE said...

usahkan ko mek, aku pun tingin nk mkn doyan. kdg nmpk tepi2 jalan tu ha..'e sedapnya duyan'...tp aram laki aku nk benti ke nk kate 'nak beli ke'...arammmm ok. cisssss

Ena said...

hoho..

p cari la rose.. ada tapi mahei sikit la kan sbb bukan musim.. tp kalo nak tak kira dah kan.. hehe

lydzar said...

saya pon tak dpt2 lagi durian real idaman hati..ntah bila nk singgah tepi jalan tuuu

Amiizaa2001 said...

rose

kat perak tgh musim durian skrg...moh balik kg:):)

kat area rmh akak pon dah byk org jual.....mehh dtg sini:):)

Izan Ishak said...

kat sini dah mula banyak durian tau rose... boleh pulun droyan byk2 ye pasni~

wahida said...

tu lah, ada tgk jugak blog dia...terus teringin durian neh...aduh la...

Myra Jay said...

Sama la kita tringin nak makan durian jugak :)

umialya said...

naper ni? ngidam ye

LiLy @ MumMyQiStInA said...

klu time2 cam nih..mesti doyan mahalkan..

Zue AnnaLeeya said...

sedapnyer klu dpt duyan... huhu...

Fieza79 said...

musim duyan kan skrg...kalau dh pekena sekali mau hari2 nak ni...sedap nya duyan..!

Adyshariz said...

durian blum musim lagi la yang..hari tu pon aku teringin makan durian..sampai la ni tak dapat lagikk

jom carikk

mama_umar_maryam said...

aku tgk kt tv aritu,kuih kt melaka,name die abang balik,bukan apam balik,gune isi doyan,pehhh..lelehh

mamalieyna said...

eh mek rose, skrg kan byk dah org jual..eina time balik kerja, ada la melalui 2,3 tmpt org menjual duyan ni..tp tak berkenan nak membeli..hehe..sbb tak rasa nak makan pun..^_^

finas said...

finas pun teringin gak..tp memandangkan bru lg...pendamkan ajer...doyan kan panas yer..

Zaidah said...

samalah kita rose...terus tenggelam tak timbul2 mood tu...