Wednesday, February 9, 2011

Ya Allah..Malasnyee

Salam,

Ari ni baru masuk keje selepas cuti hampir seminggu. MasyaAllah..malasnye weiiii nak g keje. sumpah malas!

nak berblog laagi la malass!!!!

tadi pon aku dah singgah beberapa blog n tinggal komen. tu pon aku baca lompang2 je...takpelah janji aku singgah umah korang..

okla..gtg. banyok kije. nnti aku dah rajin baru wat entry pasal cuti raya cina..

daa

13 comments:

Hanis Azla said...

kena sambung cuti lg kot tu tose.. he..he..

wahida said...

x pe, buat mana yg penting ye...

eT said...

hehe...kene wat senam robik dulu nih...:p

chugie said...

samelah kite rose.. rasa nak cuti lagi je ni! :D

lydzar said...

mood kelaut cine selatan nihhhh hehe

Zaidah said...

samalah kita hari nie...malasnyer yang tahap gaban

cik puan akish said...

same aku mek!@!!
lagi tak sekang tak sehat sgt...

apepon hepi berkerja ya mek..

~~*Lady Salwa*~~ said...

sama la kita mek rose... hehe

tapi pagi tadi semangat lagi la kononnya. sekali dah masuk opis, ada hal lak yg jadi terus rasa down & malas nak kerja... hehe

firahadifa said...

i yg duk umah je nie pon malas tahap dewa..

Dee said...

nti update ye..hehehe..

LYAfrina said...

selamat bekerja:-)

Myra Jay said...

Memang kalau lama bercuti, mood rajin bekerja tu lambat sikit ar nak mai.. :)

Jom skodeng entry baru : Fasha Sandha dengan bisnes baru??

rynas said...

samalah akak start keje selasa..sumpah malas juga