Friday, February 11, 2011

Bila Mat Rafiq Bersoping


Anak bujang aku mmg pelik skit time soping. Kenapa???

ha ni la keje dia. Tolak troli. Kalu dah penuh troli tu pon dia larat tolak tau. Aku tatau mane datang kederat dia. Gagah sunggoh. Uh ah Uh ah dengor suara dia menolak..mueheheh





Kalu nak suh dia duk ateh troli kejap je. Sebab nak ilangkan lenguh tolak troli tadi kan..then sambung tolak balik. minta dibawak turun..ish2..mcm2la kamu mamatttttttt.....

14 comments:

Fieza79 said...

wahhh gagah perkasa dak Rafiq tolak troli yg penuh brg tu...hehe kelakar tgk gelagat dia rose...

mamalieyna said...

hahaha...gitu ler anak2 tgh nk blajar ni..sume nak buat..huhu..

chugie said...

hehee.. tolak troli xpe, jangan die p lari2 dah! :D

Cik Puan*PIE said...

aha samalah ngn aku rose.kalau ada troli aku soh je dua bradik tu dok dlm tu...xde maknanye aku nk manggil nama mcm tarzan...dok la korang diam2 dlm tu..nk soh mnyorong lg xpayah susah2...biau omak eh yg menolak...huhu

Noreen Syafira said...

bagus rafiq rjin menolong ibu...
kuat tol menolak troli..

✿ etiey ✿ said...

hahahha..semua budak suka tolak troli atau stroller dorang agaknya erk.. lebih kurang sepeseng je prangai dorang ni

lydzar said...

dapat kederat dari susu ibu la..ibu...

hahaha selalunya tgk budak2 duduk dalam troli, tp mat rafiq lain cerita yer..dia yg tolak..boleh la abu ngn abah jalan pegang tangan time shopping kalau mcm ni

Mieja@Amiizaa2001 said...

wa wa wa rafiq nak jdk big boy dah...dah pandai tolak trolli :):)

ROSE: canteknyaaaaaaaaaaaaaaa header baru.....suka suka suka....comel sgt!:)

umialya said...

Wah rafiq, rajinnya!!

mama_umar_maryam said...

rafiq..nnt aunty bwk g giant ye..hahahah

rynas said...

sangat comel Rafiq tolak trolly...

Zur@ZaRi said...

waaa.....
macam adam la plak...
adam baru sari dua ni dapat pangai macam nie.. payah gak nak control dier... hehehe...
tp rafiq cute la...


Jom baca: Tikar Getah Kanak2

Ena said...

bagus2 rafiq.. senang ibu nak soping.. rafiq tolak ibu bubuh barang.. hahaha..

deqma129 said...

hahaha...kelaka laa rafiq nie..bagus betul dia, tolong abah dia ek!!