Thursday, February 17, 2011

Newborn: Tahniah kepada kawan kita...Sal & Chugie


Hoho..posting ke-2. kira pecah rekod la dalam takde mood ni

tak sabar aku nak publish cite ni..semalam dah mintak kebenaran ngan anis nak copy paste gambar bb anak si chugie..ari ni baru nak publish sini

tup2 kejap tadi dapat berita Sal pon dah selamat bersalin

both of them dapat baby gurl & bersalin pada 15 februari lepas...Alhamdulillah..jatuh pada hari kelahiran Nabi Muhammad SAW bersamaan 12 rabiulawal...tahniah again!

 
ini baby gurl chugie..kira dah ade 2 baby gurl la..heheh..akhirnya, dapat gak chugie bersalin seacara normal utk 2nd bb nih...tahniah..:-)
gambar ni kredit tu Anis..:-) 
 
 


Ha..ini plak baby gurl Sal..dapat sepasang dah ko kan sal..sonotnye.. alhamdulillah..:-)
gambar aku cilok dari blog sal..jgn mara ar sal..agagaga


woweee...ramainye baby gurl..sonotnyee....eh aku lak terlebey eksited! eheheheh  .:-) 


23 comments:

ita cutevirus said...

waaaaahhh!!!!
baby!!! saya suke baby!!!!
saya suke cium baby!!
tahniah kepada sal & chugie...
slamat berpantang!!

bun_nee said...

waa suke2.. bulan ni ramai yang bersalin gurl..

lydzar said...

congrates kt kawan2 rose tu..

another baby girl on the way soon hehe ..

Baby HM!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comelnye Baby2 nih..geramnye..ni yg rasa nk menambah gak nih.. :)

Tahniah yer buat Chugie & sal Di atas khelahiran cahayamata yg comel2 nih..Happy gak utk mrk.. :)

Ena said...

OWH..

DAH BERSALIN RUPANYA..
TAHNIAH KAT KEDUA2NYA.. ;D

eT said...

syoknyer anak lahir masa maulidur rasul... :)
tahniah mommies...
selamat berpantang..

maszmadi said...

tahniah buat chugie n sal..... swonok jerk tengok 2nd baby orang ni... sendiri bile la agaknya kan rose...

Intan said...

Dah bersalin Chugie...bestnya dengar. So happy for them :)

Tahniah tuk Chugie and ur fren Sal juga :)

Suliana said...

rindu plak kat bau baby kan :-) jom rose, saing :-)

mekchu said...

baby chugie tu comel sangat... merahhhhh muka dia.. tahniah kpd kedua-duanya... nak baby girl jugak.. amin...

✿etiey erywan✿ said...

wah rajin dah tu mek wat entry.. mood dah ke laut hijau.. up skit dari laut merah tu. heheh

Dee said...

tahun ni ramai pulak baby girl kan..ehem2..tahniah to the moms..for their newborn..

Zaidah said...

rose ko bila lagi nak carikkan pasangan adik untuk rafiq....hehehehe

Ruziawati Bukhari said...

baby cute sangat! tahniah bt kawan u ye rose... rose apa khbar?

☆ lieya latif ☆ said...

ololololo tomeynye new born baby .....rindu nak cium bau baby .....hihihihi.....

nur said...

best nyer dpt birth date sama dgn rasulullah :D

Ibu Ilyanie(s) said...

comelnya bb... teringatkan muka bb jihah masa baru2 lahir.. :D

Nia said...

uii,..eksklusif nih..ade gambar baby Chugie..hehe

ajumohit said...

takpe rose, ade rezki nnti awak lak nyusul hehehe

wahida said...

congrate pada ibu2 ni..

harap lepas ni turn saya lak dpt bb girl...hehehe...

mamalieyna said...

waaah mereka dh bersalin? girl plak..tahniah buat mereka..tahun ni mmg girl kot ye..mmber opis eina pun bersalin on 15 feb tu..bb girl gak..

wuu~ nape la kita tak bersalin tahun ni ye mek rose, dpt girl jugak agknye..ngee =P

mama_umar_maryam said...

wahh tahniah utk dua2 kwnmu..gegerl ye..bestlah,share bday dgn Rasullullah ;)

mumtaz said...

i like...(",)