Tuesday, August 23, 2011

Servis Mr. P

Assalamualaikum...

Mood utk berblog tinggal skit je. haha. Tu yg petang baru nak hapdet. Mood coti suda mari...
sabtu ari tu, kami pegi servis Mr. P aku. Katenye nak balik beraya kan? even balik perak, still kene servis..lagipun dah kene buat major servis tu.melayang la RM400..uhuk! cam tahu2 je aku dapat bonus. Pastu bulan ni jugakla kena renew roadtax+insuran! melayang lagi RM1000++..cheesedale tol. Dan2 tu semua benda sederap nak kene buat...pokai sudah!


Aku selalu servis kete kat EON kepong..sbb abang aku keje situ..if ikutkan..major servis kene dalam RM600++ tapi sbb abang aku yg buat, kira labour cost dia tak cas la..jimat RM200!

Tadi dah booking buffet kat Intekma Resort untuk ari sabtu ni.... Tiap2 tahun kami akan ke sini Sbb belakang ofis aku je.ahhahaha..lagipun 27-29 hb ni...Rege buffet Hanya RM39 sorang..instead of RM47..ala, dah  ujung2 tu sure ramai dah balik kg kan..tu yg jadi murah skit tu..:-)


Ok...selamat Berbuka Puasa...:-)




13 comments:

Salina@IbuAqil said...

Mood raya sudah mari ya.. ;)

lydzar said...

samala, bulan ni pon kena byr roadtax+insurans gak..cuma servis kitorang buat lepas raya kang je

Zue AnnaLeeya said...

akak pon dah servis siap2 kete...
wlupon cuma balik kemaman...
persediaan tuh pnting kan???

~~*Lady Salwa*~~ said...

Nasib baik awal bulan lepas dah servis... hehe.

**sama la, mood nak balik kampung je minggu ni. Badan je kat office, fikiran dah kat kampung... huhu

ajumohit said...

Wahhh dptla berbuka di luar rose, tau2 jek duit tu dpt then haluan dia keluar sudah tentu hihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

tau2 jer dpt Bonuskan..
penting gak keta nk kena service sblm balik KG ni..lg2 nk jln jauhkan..

nur said...

sib baik dapat bonus, kan? boleh la jugak cover... hihihi

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhh..header raya + patriotik..besh2..hehehehe..

Ena said...

nasib baik mr.p kita dah kuar ward 2 hari sebelum poser setelah sebulan kat sana.. jd servis pun dah settle..

tp duit bonus dah abis dah pong... kah kah kah...

shima said...

alamak rose...shima punya opis maybe akan berbuka kat intekma tu nnt...ari sabtu nnt ehhehe ..bos belanja..dgn famili sekali.kalau jadi la...sbb tk komfirm lagi ni

maszmadi said...

tu lah, time ada duit lebih sikit, ada jerk nak kena buat kan.. apa yang dirancang selalu jerk x menjadi.. huhu

balik kg bebaik yerk..

Dee said...

nti balik..hati2 di jalanraya ye ros..

Lady of Leisure said...

hehe dah servis kete.. bgus2... by friday ni mesti ramai dah start balik kampung kan..